Client gry

Zaczęty przez dudi8479, 2014 02 14, 15:03:36

Poprzedni wątek - Następny wątek

dudi8479

Dziś wywaliło mnie z gry podczas ożywiania postaci u znachora, zacząłem się ponownie logować, pod koniec logowania wyświetlił się komunikat client gry przestał działać, poszedłem na drugi komputer ten sam problem, zainstalowałem clienta gry od nowa broblem istnieje cały czas.

Agnesss

miałam kiedyś w pracy ten sam problem nikt nie potrafił go rozwiązać, znajomy wysłał mi swoje pliki , które zrzuciłam na pendrive i z niego uruchamiałam grę

Puzel

Jak chcesz mogę Ci podesłać swoje pliki. Są czyste, instalowane z użyciem DM Loadera. Spakowane nie dużo zajmują.

dudi8479

To jak byś mógł podesłać te pliki, to proszę i z góry dzięki, mogą być wysłane przez stronkę "wyślij to" i podaj mi później link na forum.

Puzel

https://drive.google.com/file/d/0B_KzLgIXswQgMmpnMk1sMld0dVk/edit?usp=sharing tutaj masz link do spakowanego folderu z grą. Tam musisz utworzyć trzy foldery a dokładnie: folder o nazwie loginu do konta, w nim folder o nazwie DM II a w nim folder z nazwą postaci. W mojej lokalizacji wygląda to tak:
C:\Program Files\EA Games\Ultima Online 2D Client\LOGINdoKONTA\DM II\NAZWA POSTACI
Dzisiaj sprawdzałem tą wersje gry DM Loaderem i wszystko jest aktualne. Jeśli chcesz grać z Razorem, w folderze z grą jest plik clientrzr.exe .
Po zainstalowaniu Razora należy skonfigurować go następująco:
1. Okno po włączeniu Razora:

2. Wskazanie w nim clienta dla Razora

Dzięki temu, kiedy włączysz DMLoadera to on ładnie zrobi update, a Razor będzie działał swoją drogą. Bo w przypadku gdy specjalną wersję clienta Razora wrzucisz jako client.exe to po aktualizacji DMLoaderem to pobierze on domyślnego klienta i Razor z nim nie chcę współpracować.
Oczywiście w Katalog UO wskazujemy nasz katalog gdzie rozpakowałeś UO, u mnie to C:\Program Files\EA Games\Ultima Online 2D Client\