Gracz pvp

Zaczęty przez Eilistraee, 2014 02 24, 22:01:21

Poprzedni wątek - Następny wątek

Beduinnn

Cytat: quinggu w 2014 02 25, 10:38:06
najlepsze jest to, ze jak gracz no-pvp przylaczy sie do walki to jest pvp i mozna go bezkarnie lac, ale gracza no-pvp tez mozna lac bezkarnie - bo ma krzywy ryj :D
W rzeczy samej ;DD

Guardian

Cytat: Beduinnn w 2014 02 25, 11:50:38
Cytat: quinggu w 2014 02 25, 10:38:06
najlepsze jest to, ze jak gracz no-pvp przylaczy sie do walki to jest pvp i mozna go bezkarnie lac, ale gracza no-pvp tez mozna lac bezkarnie - bo ma krzywy ryj :D
W rzeczy samej ;DD

Piszcie dalej te bajeczki... Co innego jak bronisz sie z klimatem, a co innego jak uczestniczysz w tradycyjnej ustawce.

Nezumi

a najlepiej niech nie da się atakować postaci nie będących w gildii :D niektórzy wolą czyste pvm, a znajdą się tacy którym się nudzi rzucą beznadziejną emotkę i atakują ;]

mart

Cytat: Nezumi w 2014 02 27, 02:08:27
a najlepiej niech nie da się atakować postaci nie będących w gildii :D niektórzy wolą czyste pvm, a znajdą się tacy którym się nudzi rzucą beznadziejną emotkę i atakują ;]
Nieśmiertelni złodzieje ?
Najstarszym i najsilniejszym uczuciem znanym ludzkości jest strach, a najstarszym i najsilniejszym rodzajem strachu jest strach przed nieznanym.

ubee

zlodzieje z automatu sa postaciami walczacymi

AleX

Od kiedy złodziej jest postacią walczącą? Bo nie pasuję mi to do definicji gracza PVP.
-lajtowo

-w ogóle jaka ekipa w tej ropuszy

-ja, pol-zaba, fodr - wariat, chick link - pedał, snibril - latynowski meksykaniec, mefist(czy jakos tak) syn fodra, skosne oczy i male stopy, routhger (koles nazwal zuka ludojada, "zuk kurwojad") : D

Zyzio

Cytat: Nezumi w 2014 02 27, 02:08:27

Nie no jestes niepowazny chyba...
***<Kap^^> kto nie gral w uo ten nie zna zycia***
KANDYDACI NA DROWA:
http://dm-uo.pl/forum/index.php/topic,18495.msg306994.html

Abelson

Cytat: AleX w 2014 02 27, 09:07:39
Od kiedy złodziej jest postacią walczącą? Bo nie pasuję mi to do definicji gracza PVP.
wydawało mi sie że złodziejowi złapanemu na gorącym można uciąć rękę :D

quinggu

mart

Cytat: Abelson w 2014 02 27, 11:36:49
Cytat: AleX w 2014 02 27, 09:07:39
wydawało mi sie że złodziejowi złapanemu na gorącym można uciąć rękę :D
To stąd kadlubki na DM...
Najstarszym i najsilniejszym uczuciem znanym ludzkości jest strach, a najstarszym i najsilniejszym rodzajem strachu jest strach przed nieznanym.

AleX

-10 do dexa i dopisek oszusta ;)
-lajtowo

-w ogóle jaka ekipa w tej ropuszy

-ja, pol-zaba, fodr - wariat, chick link - pedał, snibril - latynowski meksykaniec, mefist(czy jakos tak) syn fodra, skosne oczy i male stopy, routhger (koles nazwal zuka ludojada, "zuk kurwojad") : D

Gucio

Cytat: ubee w 2014 02 27, 08:49:10
zlodzieje z automatu sa postaciami walczacymi

Kord zabił reda/maga/złodzieja/ który stał ukryty na peruce na targu bryt i dostał 48h.

8)

Beduinnn

Najlepiej niech nikogo nie da sie zabic, walczcie na emoty ale emota tez nikogo nie bedzie mozna zabic bo i tak bylby placz. Oczywiscie niech walcza tylko postacie pvp bo innych nie bedzie wolno obic emota.

^MK

Imo to żałosne, że teraz nie da się praktycznie nikogo zabić, bo jest od razu płacz :<

LierO

Każdego można zabić tylko trzeba użyć mózgu.