Domki dla wampa

Zaczęty przez Darod, 2015 08 20, 20:31:01

Poprzedni wątek - Następny wątek

Darod

Mam pytanko dość ważne czy są domki które chronia wampirka przed slonkiem? ;]
Jezeli tak to prosiłbym o nazwy oczywiscie ciekawi mnie najwiekszy i najladniejszy ale mniejsze tez napewno przyciagna uwage, oby tylko komfortowe byly.

mart

Na chwile obecna brak takich domków do postawienia z deeda, jednak w okolicach zamku wampirów jest kilka ładnych nieruchomości pod wynajem.
Najstarszym i najsilniejszym uczuciem znanym ludzkości jest strach, a najstarszym i najsilniejszym rodzajem strachu jest strach przed nieznanym.

Darod

Like :) dzieki za info, w takim razie warto to wrzucic jako propozycje ponieważ to uderza w gospodarke wampa !
A tak na serio bardzo ulatwi to zycie.

swider

Z tego co wiem to było dosyć upierdliwe do oskryptowania :P

Darod

Hmm... az taki dobry ze skryptowania to ja nie jestem, ale jeżeli Jaskinie chronią wampa przed słońcem to napewno, jakiś program został zaprojektowany i wdrążony do tych jaskin, jedynie skopiować go lub troche ulepszyc i myśle że dało by się to wykonać.

Zyzio

Darod jest takie powiedzenie: Wszystko jest bardzo proste, dopóki nie masz pojęcia o czym mówisz i wszystko jest łatwe do zrobienia, gdy nie ja muszę to zrobić.  ;)
***<Kap^^> kto nie gral w uo ten nie zna zycia***
KANDYDACI NA DROWA:
http://dm-uo.pl/forum/index.php/topic,18495.msg306994.html

Darod

Cytat: Zyzio w 2015 08 21, 10:11:39
Darod jest takie powiedzenie: Wszystko jest bardzo proste, dopóki nie masz pojęcia o czym mówisz i wszystko jest łatwe do zrobienia, gdy nie ja muszę to zrobić.  ;)

Wiem jak trudne jest programowanie i jak mało ludzi naprawde je wgl ogarnia, luzna dyskusja warto przemyslec ta propozycje jak by nie bylo, wniesie dla tej klasy duzo dobrego, tak zainteresowałem sie wampem chce go przetestować a co z tego wyniknie okaze sie ;)

Zyzio

<agitacja>Zrob wampa-drowa i problem sie rozwiaze sam. </agitacja>
***<Kap^^> kto nie gral w uo ten nie zna zycia***
KANDYDACI NA DROWA:
http://dm-uo.pl/forum/index.php/topic,18495.msg306994.html

Vukodlak

Zyzio jako opiekun wampirów nie powinienes podsuwac innym takich głupich pomysłow...
ps. Darod jesli faktycznie chcesz dołaczyć, odezwij sie na ircu lub zostaw na forum wiadomosc to przedstawie ci co i jak.