Szukam aktywnych graczy do wspólnej gry

Zaczęty przez Darod, 2017 01 08, 20:26:49

Poprzedni wątek - Następny wątek

Darod

Tak jak w temacie. MMmm postanowilem sobie odświeżyć DM-ke, szukam jakiej aktywnej ekipy nawet 2-3 osobowej chetnej do wspolniej gry,zabawy, na polowanka i takie tam o.
Ps. nie kontroluje forum więc nie wiedziałem gdzie umieścić ten wątek. Jak by co chetna grupa poszukująca nowych czlonków niech pisze  na priv ;>

Olo

jaka masz profesje, bo jak kolejny woj to tez nie kazdemu pasuje xD
:<

Darod

BM
ps. Nie sądziłem ze dożyje czasów kiedy ktoś może mnie olać bo moge mieć niezaspecjalna klase hyhy.

Sh4ft

To kwestia tego czego dokładnie oczekujesz od ekipy, bo jak jakieś lepszego pvm to z reguły więcej niż jeden tank się nie przydaje, dlatego tutaj padło pytanie czy kolejny wojownik. Ale skoro masz BM-a to mimo ze te czary masz słabsze to zawsze tej many trochę powysysasz, ewentualnie uleczysz kogoś jak trzeba będzie.

Sh4ft

Btw, jak nie korzystasz z Irca  to polecam, jak nie znajdziesz stałej ekipy to zawsze możesz czasem się do kogoś podpiąć na jakieś pvm.

jablo

Lindi

A ja tego nigdy nie rozumiałam. Można mieć preferencje.. ale pare więcej dmg chyba zawsze na plus?
"Dobry elf, to martwy elf" -Marszałek Milan Raupenneck

"-To nie gracz ma latać za GMem... To GM ma sprawić żeby gracze nie chcieli koxac/lać się po mordach a zechcieli pobawić się w klimat." Thiass

Nim_Dragonus

Jak lubisz pk bez słowa to zapraszam do naszej wesołej gromadki.

Wymagania :
- CV
- portfolio (screeny jak grabisz bez słowa, ewentualnie obrażając pokonanego gracza)
- staty minimum 8/8 dla woja/łucznika i 6/5/8 dla maga

Gaz

Fajnie że kolejny gracz odmraża konto :)

A przy takim oline jak jest teraz, to irc jest niezbędny.

Darod

Widze Nimuś poczucie humoru nadal dopisuje  ;), zapewne szukanie fraga przy 10 online musi byc bardzo zajmujące :). Fajnie ze sa jeszcze tu ludzie ktorzy nadal trzymaja przy zyciu serwerek.

Lindi

Cytat: Nim_Dragonus w 2017 01 09, 19:23:59
Jak lubisz pk bez słowa to zapraszam do naszej wesołej gromadki.

Wymagania :
- CV
- portfolio (screeny jak grabisz bez słowa, ewentualnie obrażając pokonanego gracza)
- staty minimum 8/8 dla woja/łucznika i 6/5/8 dla maga

CV ze zdjęciem czy bez? Bo nie uściśliłeś. :(
"Dobry elf, to martwy elf" -Marszałek Milan Raupenneck

"-To nie gracz ma latać za GMem... To GM ma sprawić żeby gracze nie chcieli koxac/lać się po mordach a zechcieli pobawić się w klimat." Thiass

Kox_Rox

Kurcze, ja po kilkunastu latach nawet 70 str się nie dorobiłem. :/
Cytatchociaz sa osoby ktore nawet tepe wcisanie kalwisza potrafia zmienic w cos naprawde ekstra...