Przygody i fabuła.

Zaczęty przez mart, 2018 04 15, 16:33:37

Poprzedni wątek - Następny wątek

mart

Tak się zastanawiam od jakiegoś czasu, czy pomimo obecnego stanu online są tu jeszcze osoby chętne na jakieś przygody faularne i klimat. Chciałbym, żeby głos zabraly tylko osoby które faktycznie chciałyby jeszcze zalogować i poklimacić.
Najstarszym i najsilniejszym uczuciem znanym ludzkości jest strach, a najstarszym i najsilniejszym rodzajem strachu jest strach przed nieznanym.

^_^

Wiesz Misiek, że zawsze xD wszystko w odpowiednim klimacie aby ^^

Evilas

16 chetnych do klimatu, 9 do pvp, a online 0, interesujace ;)

^MK

To jest błędne koło. Sam się loguję codziennie ale z drugiej strony "szkoda" mi grać więcej niż 1h bo mam prawie pewność, że i tak zaraz ten serwer zniknie.  :-) Jak człowiek nie widzi przyszłości to też szkoda mu poświęcać drogocenny czas i ładować go w projekt który nie pozostawi po sobie śladu. ;-)

sindario

Cytat: ^MK w 2018 05 02, 08:31:57
To jest błędne koło. Sam się loguję codziennie ale z drugiej strony "szkoda" mi grać więcej niż 1h bo mam prawie pewność, że i tak zaraz ten serwer zniknie.  :-) Jak człowiek nie widzi przyszłości to też szkoda mu poświęcać drogocenny czas i ładować go w projekt który nie pozostawi po sobie śladu. ;-)

Mam tak samo...

Może zróbmy coś z tym online "0" skoro nadal jest zainteresowanie serwerem.. zlikwidujcie na początek makroczeki i wywalanie zalogowanych postaci bez aktywności.. ja chętnie zaloguje i poczekam aż ktoś dołączy do gry :) .
Ustawimy sobie "budziki" na hasło: witam.

Nim_Dragonus

Wyłączenie autowywalania - super pomysł. Będę sobie ładnie kampował i patrzył w journal czy ktoś zagonga :}Probówalem już tak robić, ale nawet moje super makro na robienie kroku co jakiś czas zawiodło i wywalało mnie :/

Bestia

Jakby wprowadzić możliwość,aby rzeczy parobka mogła nosić główna postać to wielu graczy wróciłoby na serwer, obecnie nie ma co gdzie kupić, można by było ten fakt zmienić,gdy online wynosiłoby 15-20 online

sillence

Cytat: ^MK w 2018 05 02, 08:31:57
"szkoda" mi grać więcej niż 1h bo mam prawie pewność, że i tak zaraz ten serwer zniknie.  :-) Jak człowiek nie widzi przyszłości to też szkoda mu poświęcać drogocenny czas i ładować go w projekt który nie pozostawi po sobie śladu. ;-)

Amen.