UOAM - UO Auto Map

Zaczęty przez SolTell, 2006 12 29, 22:00:09

Poprzedni wątek - Następny wątek

^_^

Zywol uoam nic nie zassa bo nie ma juz dla niego supportu. Jedyne co Ci zostaje to wziąć od kogoś cały folder z uoam gotowym. Wtedy zadziała :) Jak będziesz chciał to daj znać albo tu, albo na gg albo na irc ;<

Dymek

Może ktoś wrzuci taki pliczek z uoam bo mi nie działa a bez mapki to nie fajnie się gra :P

yacu

Mam prosbe. Jesli ktos dysponuje aktualnym linkiem i do tego dzialajacym do zassania automapy to bardzo prosze zamiescic. Probowalem z kilku zrodel ale cos sie chyba wyeksploatowaly. Bede wdzieczny, bo bez mapki troche ciezko :)

Radziey

shaft

Witam a ja mam problem taki z zainstalowaniem UOAM wszystko sie instaluje ale jak chce odpalic pojawia sie błąd i komunikat:

"The Full version of UO Auto-Map has not yet been downloaded. You need to successfully complete the download before you can start using UO Auto-Map. Try again leter"

Instalowałem już z kilku różnych źródeł zawsze to samo na 2 różnych komputerach z Win XP i Win 7 znajomy ma tez ten problem

Z góry dziękuje za pomoc.
Dziwne są myśli Smoka .....  wesołe i smutne ....  
Dziwne są moje myśli .....  Podobne do Smoczych ....

Pho3niX

Też się trochę z tym męczyłem.. Łap mojego... Wystarczy rozpakować i grać:
http://www.speedyshare.com/files/21232213/Uoam.rar
"Wiedźmy pośród nocy, wiodą mnie ku rogatemu księżycowi
Otwieram mą złą duszę by wzmocnić mą mroźną nienawiść
Zimny oddech czarnego serca wypełnia wszystko
Pogańskie skrzydła niosą mnie nad pałacem zła"

shaft

Dzięki wszystko działa  :)
Dziwne są myśli Smoka .....  wesołe i smutne ....  
Dziwne są moje myśli .....  Podobne do Smoczych ....

Ukulele

Zdaje się że UOAM nie jest już supportowane, bo wszyscy mają takie problemy.

Dahak

Ja zainstalowałem i normalnie ruszyło.

yacu

Cytat: Pho3niX w 2010 03 03, 08:54:53
Wielkie dzieki i ode mnie. Wreszcie dzalajaca mapa :)

Bonne

Albo mi się wydaję, albo to ja jeszcze śpię. Wystarczyło pogrzebać w opcjach, później skalibrować i śmiga. Też miałam ten problem i sobie tak poradziłam

Papa Smerf

Cytat: yacu w 2010 03 03, 23:02:21
Cytat: Pho3niX w 2010 03 03, 08:54:53
Wielkie dzieki i ode mnie. Wreszcie dzalajaca mapa :)

Przyłączam się do podziękowań. Jedyna działająca mapa, jaką udało mi się uruchomić w pracy bez instalacji.

P.S. W domu instalowałem świeżutką i wszystko poszło jak trzeba (instalacja, kalibracja itp) więc nie powinno być problemów.
"Feel the burn of the mists. Master them. They will devour your enemies"

sargath

Witam

Czy mógłbym prosić o ponowne udostepnienie pliku bo już nie jest dostępny.

Dodatkowo pytanie czy ta wersja UOAM działa ogólno shardowo? Tzn. wchodziłem na strony innych shardów i ściągałem pliki UOAM i w kazdym były inne zestawieia plików i żadna nie działała na DM.

Pozdrawiam

Jackob

Ja odrazu zapytam czy Gmi wiedzą skąd się bierze blad UOAM z brakiem sledzenia postaci np. podczas podrożowania lodzia??

AsYlum

W klientach około późnej wersji 6  zmienił się adres w pamięci gdzie są dane postaci, na windows vista trzeba uoam odpalać na prawach admina.

Poza tym to śmiga ;)
<uninitialized object>