Nowe klienty i problemy z nimi zwiazane

Zaczęty przez mae, 2007 01 07, 19:49:20

Poprzedni wątek - Następny wątek

mae

CytatDozwolone klienty: 4.0.11c, 5.0.7.0, 5.0.7.1
Czyli teoretycznie - instalujemy ML, patchujemy do konca (uopatch), nastepnie instalujemy uogateway, dodajemy link ze strony, sciagaja sie patche i gramy. W praktyce powinno byc podobnie ;)

Po wybraniu UOPatch.exe, klient patchuje sie do wersji 5.0.0a (przynajmniej u mnie). Czyli nie mozna grac.
Czy inni tez tak maja?

Sov: przykleilem i nazwe troche zmienilem;)

desdemon

mozesz wgrac tez juz spatchowanego kleinta

SovieT

jak to za czasow 308q (afair) bylo, uopatch dalej sie sypie;] mi przerwalo na 506, ale odpalilem jeszcze raz i poszlo do konca
jesli nie zadziala to jedynym rozwiazaniem jest wgranie juz spatchowanego klienta, albo reinstal uo, patchowanie... i tak do skutku;]

Garu

Ja tam nie miałem większych problemów ze spatchowaniem do clienta 5.0.7.1, a jest sporo profitów po tym ;)

Gofer

życie za krótkie aby się denerwować innymi, po za tym jak się denerwujesz, to Ci się ręcę trzęsą, oddech masz urywany i muszka ze szczerbinką gorzej współgra

jestem przyjaznym GM-em - powiedziałem i rzuciłem 150 graczy na pożarcie Panu Smoków - najadł się
@Aqe " bo kobieta to tez czlowiek"

SovieT

bugi? z tego co udalo mi sie zauwazyc to uog nie potrafi zdjac kodowania z nowszych klientow co przejawia sie zwisem podczas veryfy

nOiSe

Dokladnie...
Wszystko ladnie spatchowane a tu lipa...verifa i stoi!  :evil:
Moze jest jakas nowsza wersja uogateway?
Ma ktos jakies rozwiazanie?
HELP!!!  :lol:

EDIT:
Obawiam sie ze wlasnie uzywamy najnowszej wersji UOG  :???:
Przynajmniej niema innej na www.uogateway.com
Czy teraz bedziemy musieli sie logowac przez cos innego ?

Valderin

www.solinari.cba.pl/uo/mw.exe

sciagasz zmieniasz nazwe na client i wrzucasz do glownego (z tego co sie zdazylem dowiedziec to jest rice client v 5.0.7.1)  :wink:

mae

Dzieki, Vald ;]

Moznaby umiescic plik klienta w dziale download na naszej stronie. Uprosciloby to zycie.

Vilku

mozna tez zamiast uo gateway (ktory jeszcze nie chodzi na 5070 i wyzej ) polaczyc sie za pomoca connect Uo ...dziala podobnie tylko patche trzeba przez uog zassac
rzemiosło górą , reszta to tylko drobny dodatek

coldfire

Mi zatrzymalo sie na 5.0.6.
Zaczalem sciagac pliki DM'ki poprzez uog, sciagnelo wszystkie i zaraz potem...ku mojemu zaskoczeniu sam zalaczyl sie uopatch i spatchowalo mi do 5.0.7.1.
Odpalilem i wisialo na veryfie.
Zricowalem klient, zmienilem nazwe klienta 2d na client.exe.
Wlaczylem uog jeszcze raz, klik i...smiga na najnowszej wersji klienta ;-]

krewetek

Dokladnie tak jak Dwain napisal..

Uoricem najnowszego klienta trza zricowac i zmienic jego nazwe na client.exe

A z patchowaniem tak jak wyzej - jak przerwie, odpalamy uopatcha jeszcze raz i wtedy dociagnie do konca.

Voltaur

A co nalezy zrobic, gdy uorice przerabia mi only clienta 3d :<
Przy 2d sa jakies errory :<

krewetek

jezeli sa errory to znaczy ze albo masz starego uo_rice albo masz nieorygialnego klienta

najnowszego uorice sciagamy ze strony:

http://uo.pspace.at/UO_RICE.zip

Voltaur