Problem z nową wersją

Zaczęty przez Ukulele, 2007 02 02, 09:28:04

Poprzedni wątek - Następny wątek

bragl

Alister masz mój link, to korzystaj ;). Nie mam planów likwidowania go :P (1GB FTP i nie mam co z tym zrobić hehehe).

Ukulele

Po ponownej Reinstalacji i Pathowaniu i Kopiowaniu Klienta Bragla:

Włącza mi się wersja AOS xD
Restart pathów UG gate: działa udało się naprawić Target System, Śniegu ciągle ni ma  :o

krewetek

Poprawiony link i opis instalacji w przyklejonym topiku o instalacji.

Ukulele

Ale mimo wszystko niektórych ten problem z grafikami dotyczy i to nie jest widocznie wina klienta.

Co może być przyczyną? Bo mnie skończyły sie już pomysły :/ To wbrew logice albo po prostu path jest źle napisany i niekiedy u niektórych zawodzi z jakiejś dziwnej przyczyny o0

Alister

Wlasnie zauwazylem, ze tez mam kwadratowy snieg :/
A przy wczesniejszej instalacji (naturalny 5.0.7.1 chyba) mialem gladki.
Ai! laurië lantar lassi súrinen,
Ah! like gold fall the leaves in the wind,
yéni únótimë ve rámar aldaron!
long years numberless as the wings of trees!

Motharq

http://corkin.webd.pl/files/5071riced.rar
Ten link to braglowska paczka na moim hoscie [płatnym więc nie ma sie co martwić ;) ]

Gofer

jutro sprawdze na drugim kopmpie tam mam inna instalacje - snieg mam kwadratowy - raczej wina patha w gore
życie za krótkie aby się denerwować innymi, po za tym jak się denerwujesz, to Ci się ręcę trzęsą, oddech masz urywany i muszka ze szczerbinką gorzej współgra

jestem przyjaznym GM-em - powiedziałem i rzuciłem 150 graczy na pożarcie Panu Smoków - najadł się
@Aqe " bo kobieta to tez czlowiek"

Ukulele

Dzię-ku-je-my :) Trzeba to rozwikłać, te grafiki osobiście strasznie umilały mi gre i jak sądze reszcie graczy również ;p

krewetek

Hmm nie wiem czy przypadkiem nie update plikow w katalogu glownym do automapy (podmienianie map0, straticsow itp) nie psuje tego wszystkiego.

Ukulele

CO SIE STAŁO? o_0

Nie wiem jakim dziwnym zjawiskiem, ale właśnie doświadczyłem co następuje:

Dzisiaj Godzina ok. 13.00 gram, śnieg kwadratowy.
Wylogowanie 13.20

Wchodze do gry ponownie 13.50 wszystkie grafiki śniegu okrągłe. Co do diabła? o0 Czy u was wygląda to podobnie? Ktoś umie wyjaśnić to zjawisko? ;P

Kompletnie nic nie ruszałem fizycznie z grą.

krewetek

wlamalem ci sie na kompa i sam to naprawilem bo juz placzu nie moglem zniesc.  :cool:

Gwail

Deryz nołspun, Tajfun. To wszystko się dzieje w Twojej głowie ;).

Ukulele

Ekipie się zebrało na żarty :P

A ja już nie wiem co o tym myśleć  :roll:

Gwail

To posłuchaj uważnie: serwer i oskrypt nie ma zupełnie NIC do sposobu wyświetlania grafiki na Twoim komputerze. POL wysyła tylko informację, że w tym i tym miejscu ma być grafika o takim a takim numerze. Za wyświetlane grafiki odpowiada tylko i wyłącznie klient.

Tematowi się przyjrzę u siebie, jak już będę miał UO :).

Ukulele

Ale nic kompletnie nie ruszałem xD Tymbardziej z klientem.
To się stało w przeciągu pół godziny   :shock:   Może ma to jakiś związek ze zmianami pór roku? o0