Jak zagrać na DM2? Total chaos!

Zaczęty przez Michak, 2007 04 25, 20:50:01

Poprzedni wątek - Następny wątek

K278

CytatTo jest dodatkowy sposob na weryfikacje graczy.

więc jeśli nie chcecie pomóc nowym graczom... znaczy, że nie chcecie nowych graczy
jeśli nie chcecie nowych graczy... to może już teraz zamknąc serwa ?

adminie... zastanów sie nad własnymi wypowiedziami
<DzikiHL> nie tylko krasnolud potrafi być przebiegły mimo pijanego spojrzenia

http://www.k278.pl

Jasmine

K278, glupoty piszesz jak gracz nie potrafi sie dogadac na mircu to co dopiero jak ma poklimacic w grze ;]

K278

a co ma mirc do kimacenia w grze ???
Wam już GT na ircu i EUO chyba zaczyna przeszkadzać w myśleniu.
poza tym Jasmine jak można używać irca, skoro sie nie potrafi odróżnić klienta ircowego "mirc" od irca? powinieneś chyba mieć już bana za to (podążając Twoją logiką)

Jasmine

tak nie dogadasz sie na mircu ale w grze sie dogadasz i to jeszcze klimatycznie.

K278

przepraszam a z kim mam sie na mircu dogadać... z komputerem... a może bardziej trafnym będzie określenie "dogadać sie na Windowsie" albo "na linuxie wszak to bazowe programy do używania irca

Borry

Cytat: "K278"poza tym Jasmine jak można używać irca, skoro sie nie potrafi odróżnić klienta ircowego "mirc" od irca?

Na tej samej zasadzie, na której można zainstalować sobie nową wersję internetu (czyt. update IE). ;)
Tłumaczenie chakerowi różnic pomiędzy klientem a protokołem gg to dopiero ostra jazda bez trzymanki.

Jasmine

Cytat: "K278"przepraszam a z kim mam sie na mircu dogadać... z komputerem... a może bardziej trafnym będzie określenie "dogadać sie na Windowsie" albo "na linuxie wszak to bazowe programy do używania irca

Zmieniasz temat czepiając sie słów jakbys nie wiedzial o co chodzi...

Michak

Wyobraźcie sobie że Jasmine pomogła mi :D (chyab przestane ją kantować w ultimie :D)
Ale jest problem bo niestety nie wiem przez jakiego clienta sie logować. Wywala mnie z gry bo mam złego. Chociać jak tutaj mówiliście go zricowałem. Jest  wstanie ktoś napisać mi z kąd go zdobyć? Albo podać linka... :D?

Jasmine

#help-dm tam masz link do aktualnego zricowanego klienta wystarczy sciagnac i wrzucic do folderu z gra (powinno sie zapytac o zamiane plikow)

Michak

Poleciłem sie ciebie Jasmine.
1. Instaal Ultima
2. Patch UO
3. Copy riced client do folderu z UO
4. Patch DMII
5. Dupa <-- Czytaj: Podczas gry mówi że zly klient i wywala z gry.

Nierozumiem. Włożyłem klienta tego co niby trzeba. Help :D

Follow to the White Noob Michak

Gofer

a nazwe zmieniles na client.exe ?
życie za krótkie aby się denerwować innymi, po za tym jak się denerwujesz, to Ci się ręcę trzęsą, oddech masz urywany i muszka ze szczerbinką gorzej współgra

jestem przyjaznym GM-em - powiedziałem i rzuciłem 150 graczy na pożarcie Panu Smoków - najadł się
@Aqe " bo kobieta to tez czlowiek"

Spider

Gdy ricujesz clienta powstaje plik No_Crypt_2d.exe (czy jakos tak). Musisz zmienic nazwe tego pliku na client.exe i dopiero wtedy wrzucic do folderu z uo ;p

Jasmine

a u mnei bylo napisane zeby sciagnac i wrzucic tego z #help-dm...

Ged Robeneal

Jesli dobrze pamietam, to najnowszego klienta nie idzie zricowac.
Przynajmniej ja tak mialem.  :razz:

A druga sprawa to to, ze nie bardzo pamietam czy mam zricowanego w koncu czy nie.  :mrgreen:
Wazne ze jakos UO na DM odpalilem.
(moglem wtedy nie pic, moze teraz bym komu pomogl)

Nie przejmuj sie.
Z instalacja DM'a zawsze byla niezla maniana i tyle sposobow ilu ludzie na shardzie.  :razz:

Gofer

jesli naprawde bedzie ktos mial problem z klientem prosze o pw z e-mail - wysle zricowanego 5.0.9.0
życie za krótkie aby się denerwować innymi, po za tym jak się denerwujesz, to Ci się ręcę trzęsą, oddech masz urywany i muszka ze szczerbinką gorzej współgra

jestem przyjaznym GM-em - powiedziałem i rzuciłem 150 graczy na pożarcie Panu Smoków - najadł się
@Aqe " bo kobieta to tez czlowiek"