Tworzenie domow- kierunki

Zaczęty przez lazzio, 2007 08 03, 15:24:42

Poprzedni wątek - Następny wątek

lazzio

Ostatnio glosno o tworzeniu domkow i tych sprawach
Niektorzy zajmuja sie tym i tu mam pytanie
Jakie motywy w domach wam sie podobaja? -pomoze to w ukierunkowaniu sie przy tworzeniu domow.

Sariss

Duzo drewna, ale bez zieleni :) z mrokiem tak jak fort barbarzyncy zeby walalo sie po nim pelno miecha kosci czaszek itp.:D

Gucio

Każdy woli coś innego. Mordercy wolą mroczne zamki, druidzi dużo zieleni, nekro pełno czaszek kości, sale tortur. ;)

sod

A co z marmurem, trzciną oraz wszelakimi hybrydami?:)

lazzio

sod

Tyle, że to trzcina i marmur to "rodzaje", a nie "podrodzaje" i bardziej pasują do ankiety, a nie do innych, żeby każdy musiał pisać posta, co miał na myśli;).

asgareth

ma racje..... :grin: pozatym jest jeszcze plaster(ale plastra akurat samego nie lubie).
Ja lubie piaskowiec ale bardziej hybrydy piaskowca, a pozatym jest pare typow kamienia...

lazzio

Sun

trzcina ze spora iloscia zieleni , jednym slowem "bagno"

sokoya

Kamień, kamień i jeszcze raz kamień. Najpiękniejsze domki na dm są robione z piaskowca, wszystkie z motywami roślinnymi. Coś a la Zamek z wodospadem, mrau.

Mendoza

Cytat: "Sokoya"Coś a la Zamek z wodospadem, mrau.

cos a la mega lag?

Mi tam osobiscie podoba sie kazdy rodzaj surowca. Byle domek byl zbudowany z wyczuciem.

Gofer

mendoza dobrze prawi

domek ma byc rozny - mnie np w samotni nie podoba sie cmentarzyk innym tak
życie za krótkie aby się denerwować innymi, po za tym jak się denerwujesz, to Ci się ręcę trzęsą, oddech masz urywany i muszka ze szczerbinką gorzej współgra

jestem przyjaznym GM-em - powiedziałem i rzuciłem 150 graczy na pożarcie Panu Smoków - najadł się
@Aqe " bo kobieta to tez czlowiek"

Zen

Mi sie marzy Elfi dom na drzewie  :razz: Ewentualnie można zrobić norę dla niziołka  :grin: czyli dużo zieleni i drewna.

Jasmine

a mi sie marzy rezerwat dla elfow... ;]

Sariss

noo... taki z klatkami i pętami, do tego jeszcze gdzieś w oddali jakieś maszyny do tortur i szubienice...