Instalacja ML pod Vista

Zaczęty przez Avatar, 2007 08 28, 08:32:11

Poprzedni wątek - Następny wątek

U mnie pliki wgrane recznie, ze strony DMki, nie uzywam UOG, pulpit wrzucony z verdaty za pomoca vinuwin i wszystko na Viscie x64 smiga.
LoA! I $%@#

Prorokpl

No ja już napisałem wyżej, UOGateway nie chciał wykryć. To wrzuciłem Verdate, clienta i nakładke graficzną i działa. Troche musiałem się z tym pobawić bo na początku nie wchodziło (troche sterowników i ustawień w UO) :razz:

Sommer

to bach: instaluje z gatewayem cos - uo sie wlacza przez cienta ale gate nie widzi uo i nic nie mam spatchowane... Instaluje z vinu - po calj instalacji gdy chce wlaczyc uo na chwile wlacza sie patchowanie ale cos tam przerywa wlaczam uo a tu komunikat ze mam za malo miejsca na dysku albo ramu - co jest niemozliwe.

Prosz epodac jakas jedyna sluszna droge uo pod viste.
Dzieki

^_^

Sommer po prostu instalujesz gate, później uo. Restart i odpalasz gate. Jak widzi uo to patchujesz. Jak nie wywalasz z rejestru mrfixit i znowu sprawdzasz. Jak dalej nie odinstaluj wszystko i znowu powtarzasz wszystko. Za którymś razem załapie. Raz siedziałem pół dnia i sie nie udawało. Następnego dnia wyszło od razu. Wywaliłem mrfixit i zadziałało ;)

Sommer

nie pomogles mi. dalej nic.

^_^

W rejestrze masz 2 katalogi z mr fixit. Oba trzeba wywalic. Ja tym sposobem kilka razy juz instalowałem u siebie. I dziala na pewno. Wszystko zalezy od szczescia :)

Sommer

mam tylko jeden katalog :) robie wszytko jak piszecie i nic :)

gg:447502 napisz prosze.

^_^

Jak wroce z pracy to sie odezwe :d