Pytania i odpowiedzi dotyczące księstw.

Zaczęty przez Daltar, 2008 04 25, 22:38:31

Poprzedni wątek - Następny wątek

Daltar

Ma reagować, a nie reaguje? Może jakiś mag na polimorfi się zakradł?
Faza rem.

zolta

niestety... raczej orki oraz zdziczaly bagienny smok... wiec jesli to bug to prosilbym o korekte.

IN STEEL WE TRUST

Remember remember the fifth of November
Gunpowder, treason and plot.
I see no reason why gunpowder, treason
Should ever be forgot...
[/i

Karcharot

nie reaguje. mozna to bylo zauwazyc na qestach w minoc, no i jak gornicy przed szlamami zwiewali ;P
Phoenix
CytatNie badz taki cwany obrazasz moja osobowosc
Phoenix
CytatJestes ignorantem to ty lepiej spojz na to co piszesz ja przynajmniej potrafie sie przyznac do tego ze nie mam racji.
:D :D :D

GowenC

Brakuje mi w księstwach tajnych sojuszy, które wychodzą na jaw w momencie wypowiedzenia nam wojny.

Państwo X ma tajny sojusz z państwem Y. Państwo Z o tym nie wie. Państwo Z atakuje Y. W tym momencie okazuje się, że Państwo X ma sojusz z państwem Y.
http://korwin-mikke.blog.onet.pl/

Cytat: Pewien QMnastępna konkurencja jest walka na kopie czyli staja 2 osoby naprzeciw siebie z broną o zasięgu 2 pul, następnie biegną na siebie mijając się w odległości jednego pola

Daltar

A to nie można takich sojuszy podpisać w grze? Albo prowadzić wojnę fałszywa, dla zamydlenia oczów?

No ludzie.. :smile:
Faza rem.

GowenC

Ale mechanicznie to chyba nie będzie działać, tj siła armii itd itp?

Cytat: Pewien QMnastępna konkurencja jest walka na kopie czyli staja 2 osoby naprzeciw siebie z broną o zasięgu 2 pul, następnie biegną na siebie mijając się w odległości jednego pola

Dragart

Jakis tydzien temu w yew zdziczal koszmar, i straz na niego nie reagowala.

GowenC

Dragart

to temat o pytaniach, nie o bugach ;)

Dragart

To jest tylko odpowiedz na posty powyzej.

Zanderradcer

A co tam napisze cos od siebie. Ciesze sie, ze intensywnie pracujecie nad tymi ksiestwami. Licze na to, ze sie uda. To takie male wsparcie;] Na ten caly atak prowadzony przez Badalamana. Jako, ze to dzial pytan to i ja zadam pytanie. Zeby stworzyc imperium nadal trzeba posiadac 3 miasta? (tak bylo w starych simach czy to bedzie aktualne)
Jesteśmy otoczeni? Świetnie mozemy atakować w każdym kierunku.
Co Twoje to moje. Co Moje tego nie rusz.
Heman: od kiedy wojsko ma cos wspolnego z tym czy sprzedajemy rybki czy inne gowno

Daltar

Cytat: "GowenC"Ale mechanicznie to chyba nie będzie działać, tj siła armii itd itp?

Jak to nie będzie działać? Ilość jednostek bojowych jest ściśle określona. Każde dodatkowe sprzymierzone jednostki mogą przeważyć szalę zwycięstwa.
Faza rem.

Badalaman

Zanderradcer

Tylko nie mowcie, ze stara armia znika...
Jesteśmy otoczeni? Świetnie mozemy atakować w każdym kierunku.
Co Twoje to moje. Co Moje tego nie rusz.
Heman: od kiedy wojsko ma cos wspolnego z tym czy sprzedajemy rybki czy inne gowno

Badalaman

Stare zloto zostalo "znikniete" wiec i stara armia pewnie tez :P

Daltar

Stara armia znika oczywiście.

Co da podbicie innego księstwa?  Będzie kilka opcji do wyboru ( za wyłączeniem takich, które mogą doprowadzić do zniszczenia miasta i uśmiercenia go ). Do ciekawszych zalicza się opcję okupacji :wink:
Faza rem.