Freez

Zaczęty przez Dysiek, 2009 06 04, 22:21:50

Poprzedni wątek - Następny wątek

Dysiek

Mam pytanie: Kiedyś istniał taki bug, że jak się zamroziło konto to czasem znikały rzeczy z banku i chyba domek. I teraz ciekawi mnie czy zostało to naprawione czy dalej tak się dzieje ?

Puzel

To chyba było wtedy,kiedy konto samo się mroziło,nie przez komendę. Przynajmniej u mnie taki wystąpił wtedy,a z komendy jak mroziłam tyle razy to jest wszystko w porządku.

Ghg

dikall na 99% niestety nadal tak sie dzieje. przenies zloto do kupca, na wszelki wypadek. ;)
Ostatnie słowa Woltera brzmiały : "To nie najlepszy czas, na robienie sobie wrogów". Tak odpowiedział na pytanie księdza, czy ten wyrzeka się diabła.

promuje wegetarianizm w krajach trzeciego swiata.

Nezumi

nawet po wipe konta zloto i inne rzeczy z magazynu dalej tam zostaja:>

Conrad

Ja jestem jednym z hibernatusów z systemu.

Uśpiony pare lat temu, reaktywowany w ostatnich dniach z otworzeniem oka troche wcześniej . Potwierdzam, ze czesc itemów poooszła. Złoto nienaruszone, postać także. Jak na tak długi sen jestem zadowolony.

Reasumując, jest OK, przynajmniej kobiety mnie nie biją.
Gdyby wszyscy doszli do porozumienia mielibyśmy ambrozję na obiad a na deser popijali nektar, tymczasem zajadamy ziemniaki.

embe

No to macie szczęście. U mnie z konta poleciało wszystko (skrzynki, konta, plecaki). Zostały tylko imiona i skille;-) Nawet ubrań nie miały ludziki na sobie;-)
Żaden problem społeczny czy gospodarczy nie jest zbyt wielki, by źle obmyślana interwencja państwa nie mogła go pogłębić.

Duck

od 1 wrzesnia 2008 nie powinny znikac rzeczy z konto zamrozonych jak i zbanowanych za nieaktywnosc
There is no God but Allah, and Mohammed is his messenger.

*click*