Wilkołaki

Zaczęty przez kristofer17, 2009 06 11, 11:33:00

Poprzedni wątek - Następny wątek

kristofer17

Witam...  Mam pytanie co do rasy wilkołaka, możecie mi doradzić coś w tym kierunku:
- jak go najlepiej odgrywać
- zachowanie
- czy ma się posługiwać jakimś innym językiem

Za wszystkie odpowiedzi dziękuje.

Kam

Wilkolaka się nie odgrywa jako człowiek, wilkołak to 'choroba' ktora sie zarazisz, zeby zostac wilkolakiem, napisz podanie do odpowiedniego MG.
mors vincet omnia

kristofer17

Napisałem już ale nie odpisują ;/

Spider

Jeśli nic się nie zmieniło, to odpowiedź powinieneś dostać w przeciągu tygodnia.

Aruv

Jest też opcja, że:
1) moja skrzynka postanowiła wrzucić to do spamu
2) przeczytałem, zatwierdziłem a nie złapałem Cię w grze do zarażenia
3) (najbardziej prawdopodobne) mam apokalipsę na uczelni (czasami nazywa się to sesją) i słabo ogarniam organizacyjnie sprawy.

Wyślij proszę do mnie podanie na PW. Przykro mi, że akurat na Ciebie trafiły takie nieprzyjemności.

pozdrawiam
opiekun likantropów

P.S. Jeżeli szukasz wskazówek jak odgrywać, to polecam opierać się na tym:
http://www.dm-uo.pl/?pg=76

Ghg

aruvin jako jeden z niewielu osob z ekipy, ktory uzywa formy grzecznosciowej w swoich wypowiedziach jedynie utwierdza w przekonaniu, ze do jakiejkolwiek grupy, ktora reprezentuje jest wrecz przyjemnoscia dolaczyc w trybie natychmiastowym czasu srodkowoeuropejskiego. ;)
Ostatnie słowa Woltera brzmiały : "To nie najlepszy czas, na robienie sobie wrogów". Tak odpowiedział na pytanie księdza, czy ten wyrzeka się diabła.

promuje wegetarianizm w krajach trzeciego swiata.

Svennson

Cytat: "kristofer17"Witam...  Mam pytanie co do rasy wilkołaka, możecie mi doradzić coś w tym kierunku:
- jak go najlepiej odgrywać
- zachowanie
- czy ma się posługiwać jakimś innym językiem

Za wszystkie odpowiedzi dziękuje.

Wilkolaki nie maja swojego jezyka dogadujemy sie emotami, im "starsze" tym bardziej wspieraja sie gadaniem.

Zachowanie hmm wszystko zalezy od ciebie, likantropia jest baaaardzo otwarta na rozne koncepcje postaci ;] tak samo z odgrywaniem.. ;]
Cytat: Jasmine
o tyle tutaj testy sa trudne bo jak liki na cos wpadna to same siebie nie udupia. juz niektore dzieci nocy wiedza jak sie mozna slizgac na regulaminie jak gowno po lodowcu.

kristofer17

kurde szkoda ze już nie mam mojej historii postaci ;/
ale jak mnie szukasz to stoję właśnie przed bankiem w yew

Ghg

kristofer17 oprocz skompletowania historii postaci oraz jej koncepcji proponuje sporzadzic opowiadanie, ktore powinienes opublikowac w specjalnie do tego przygotowanym podaniu, ktore jest wrecz obowiazkowe dla kadego gracza, ktory pragnie grac wilkolakiem na shardzie projektu dm2.

przypominam rowniez o regulaminie serwera, ktory obowiazuje zarowno na ircu, forum oraz w grze. ty wlasnie swym postem zlamales jeden z punktow regulaminu, ktory zakazuje gt, tzw gametalka, czyli nie powinienes podawac informacji, ktore sa aktualnie w grze.

pozdrawiam - wielki, obrzydliwy potwor pod postacia meskiej szowinistycznej i wulgarnej swini, ghouligh.
Ostatnie słowa Woltera brzmiały : "To nie najlepszy czas, na robienie sobie wrogów". Tak odpowiedział na pytanie księdza, czy ten wyrzeka się diabła.

promuje wegetarianizm w krajach trzeciego swiata.

kristofer17

aaa wybaczcie mi ;/
a co do opowiadania właśnie pisze nowe
sorry za tamto :(

Aruv

Pamiętaj, żeby wysłać na Pw.

kristofer17

tak tak właśnie pisze

kristofer17

mam nadzieje że cie nie zanudzą moje wypociny ;p

Ragnall

Aru z chęcią wchłonie wszystko co nie traktuje o instytucjach europejskich.  :wink:

Aruv

F to the you, my friend. :(