U jakiego vendora kupić szpony?

Zaczęty przez Dahak, 2009 06 17, 11:56:12

Poprzedni wątek - Następny wątek

tomerro

Bazyli: nie bluznij ;] jak stary gracz ma zrezygnowac ze swojego imienia, skilli, statow?
<Madderdin> te arabusy wszędzie się wpieprzzają
<Madderdin> dawno krucjaty nie widzieli

Bazyli

imie moze stworzyc takie same... a jak to nowa postac to skilli i statow i tak nie ma
CytatQuot capita, tot sensus...

Dahak

Istnieje coś takiego jak przywiązanie, i nie dublowanie się w tworzeniu postaci. Kasowanie jakiejkolwiek postaci nie wchodzi w grę! :P

Tinerot

Dlaczego ewidentnego buga tak bardzo nie chcecie uznać za bug? ;)
(18:42:51) Dhagt: asylum
(18:42:53) Dhagt: gral w ogole w uo?

lpd

Miliard nierozwiazywalnych problemow... Ojoj... Nie lepiej jakis exp z blacka ? Ktos wykuje ;)

Dahak

Cytat: "lpd"Miliard nierozwiazywalnych problemow... Ojoj... Nie lepiej jakis exp z blacka ? Ktos wykuje ;)

:pac:

Cokolwiek :P .

tomerro

lpd mnie sie zdaje ze gracze daza do momentu w ktorym po zalogowaniu sie beda mnieli dostep do komend .szukaj moba xx .dawajplytezrojca .blesnijnafulla .teleportnijtuitamxy.
Moze ktoras przeoczylem ale taka widze tendencje graczy, z przymruzeniem oka rzecz jasna  :wink:

lpd

Mi chodzi jedynie o to, ze ze wszystkim da rade poradzic. Wiem bo obydwoma postaciami gram calkowicie sam, bez znajomych, irca, etc... (omijanie miast, zero kontaktow...)

tomerro

Dokladnie, wystarczy chciec i zrobic cos samemu zeby miec to co sie chce.
Jak ktos chce miec wszystko w zasiegu reki na jeden bind to niech sobie swoj serwer postawi i tam moze byc nawet Allahem.
Ale tu sie gra z zywymi ludzmi i mile jest wydluzanie czasu gry aby sie nia nacieszyc jak najdluzej.

Dahak

Ja myślę panowie, że wam się trochę w głowach poprzestawiało. Od kiedy to jakakolwiek klasa magiczna może sama sobie wykuć? Nie chce być upierdliwy, ale to co chce to zwykłe żelazne szpony maga u vendora, a wy mi tu chrzanicie o tym że chce mieć wszystko w zasięgu jednego binda. Czy wy umiecie w ogóle czytać? Bo szczerze po tym steku bzdur jakie czytam wyżej zasadniczo mam co do tego wątpliwości, bo wygląda to tak że piszecie sobie kompletnego freestyle wg wlasnego widzimisię...

Proszę, niech ktoś już to zamknie zanim mnie bardziej poniesie...

lpd

No dobra... Jesli te 100 powodow dzieki ktorym zycie mlodego poszukiwacza vendorowych szpon jest absolutna kleska (gdyby takie byly to by pewnie kosztowaly jakies 2000) nie jest bzdurnych to postaram sie znalezc rozwiazanie.

O mam!

Pisales ze szukales i nigdzie nie mogles znalezc. Udaj sie do kupcow z tanimi i bezuzetycznymi magikami (bronie sily etc) ich cena bedzie napewno identyczna. Masz bonus do sily itp. Jesli uparcie poszukujesz vendorowych ( bez dopiska Z ZELAZA ktory sie pojawi przy wykuciu przez kowala) to jedynym PRAWDZIWYM wyjsciem jest zakupienie wspomnianych szpon, odczekanie 48h (magik wysiadzie) i masz autentyczne szpony jak od vendora. Czyz nie warto? :)  :wink:  :wink:  :wink:  :wink: