Słońca na mapie Malas

Zaczęty przez Kamcza, 2009 08 10, 20:42:06

Poprzedni wątek - Następny wątek

Kamcza

Czy są jakieś techniczne, czasowe, fabularne, życzeniowe czy inne przeszkody aby na mapie Malas nie paliło slońce w lochach?

lazzio

Jest w planach poprawek;]

Pho3niX

"Wiedźmy pośród nocy, wiodą mnie ku rogatemu księżycowi
Otwieram mą złą duszę by wzmocnić mą mroźną nienawiść
Zimny oddech czarnego serca wypełnia wszystko
Pogańskie skrzydła niosą mnie nad pałacem zła"

Gofer

Malas jest mapą. Obecnie dla graczy są udostępnione mapy: główne, Ilhesnar i Malas - czyli miejsce na dodatkowe lochy i inne budowle.
życie za krótkie aby się denerwować innymi, po za tym jak się denerwujesz, to Ci się ręcę trzęsą, oddech masz urywany i muszka ze szczerbinką gorzej współgra

jestem przyjaznym GM-em - powiedziałem i rzuciłem 150 graczy na pożarcie Panu Smoków - najadł się
@Aqe " bo kobieta to tez czlowiek"

Kox_Rox

Cytatchociaz sa osoby ktore nawet tepe wcisanie kalwisza potrafia zmienic w cos naprawde ekstra...

Gofer

UOAM - wybierz odpowiednią mapę a zobaczysz...

Malas jest od 2 czy 3 lat :D
życie za krótkie aby się denerwować innymi, po za tym jak się denerwujesz, to Ci się ręcę trzęsą, oddech masz urywany i muszka ze szczerbinką gorzej współgra

jestem przyjaznym GM-em - powiedziałem i rzuciłem 150 graczy na pożarcie Panu Smoków - najadł się
@Aqe " bo kobieta to tez czlowiek"

fenri

Loch fanatyków, loch minotaurów i niektóre questowe lokacje są na Malas. Przynajmniej o tych ja wiem. Swoją drogą to strasznie denerwujące, bo nie można się stamtąd wydostać recallem.

lazzio

Mechanika na to nie pozwala i nic nie poradzisz;] Ale nie sa to na tyle wielkie lokacje ze trzeba wracac godzinami

mae

Cytat: fenri w 2009 08 11, 11:10:34
Swoją drogą to strasznie denerwujące, bo nie można się stamtąd wydostać recallem.
To normalne - z ilsh na soske tez sie recallem nie przeniesiesz. Dodatkowo gdyby recall dzialal w obrebie malas, wchodzilbys na ilsh do podziemi, rzucal recall i tym tylko kosztem przenosil sie na soske.

Zielony portal dru w obrebie malasu tez nie powinien dzialac (chyba nei dziala).