Wampir wojownik

Zaczęty przez Kamcza, 2009 09 19, 18:03:33

Poprzedni wątek - Następny wątek

Thiass

Zostaje!

A tak powaznie to cos mi swita ze na starym forum balansu byl pomysl (chyba Rata) co do .lecz
Dac zeby .lecz leczylo z instanta (w biegu jak tylko klikniemy) 10-15hp + jakis delay na to np 2-3min (cyferki sa oczywiscie do ustalenia)

Obecnie wampir po wielkim placzu ze jest przegiety (niektorzy dalej trzymaja sie tej wersji) stal sie tak naprawde srednio fajny.

Ciekawe ze wszyscy ktorzy stwierdzili ze po udostepnieniu wampira go zrobia i beda wymiatac szybko go zapomnieli...

Imho jak dla mnie jedna cholera... i tak ten skill bede mial bo go polubilem a niechce mi sie juz koxac nic nowego  ;)

Widze, ze juz Thiass na lika relognal, to spadamy - by order ;]

Ragnall

Niestety nie wszyscy otrzymali cała mechanikę, jaką w tym przypadku jest zamek :)

reynar

Ragnall zamek jest dostepny dla wszystkich wampirow (jezeli jak w kazdym innym miescie zyje w zgodzie z innymi mieszkancami).

mekmar

Cytat: elric w 2009 09 20, 08:04:12
Mekmar: już nie aktualne. Zabrali ostatni plus wampirowi czy to wojowi, czy magowi.

To zwracam honor nie mialem ostatnio okazji zobaczyc ze sanktuarium zostalo zmienione. Dla maga zostaje bless wampirzy i ta ochrona przed truta, dla woja blesik, inkognito, sanktuarium(nie do uciekania ale do zwyklej teleportacji do zamku), nie mowie ze to jest duzo za godzine gry, jednak nekro za 100 skila oferuje sam klimat(ewentualnie jedna obszarowke o regach 2 razy drozszych od kamieni), to daje tylko dla porownania.

Ah zapomnialbym, da rade na tej polimorfi wampirzej z predkoscia konia ominac wymog 45% skila na widmaka(wiem, ze jest ryzyko itd, jednak z dobym makrem/wyliczeniem kiedy spadnie da rade pograc), minimalny komfort ze wampowi bles na pky nie spadnie(jedynie prot) maly bo maly + ale jest.

elric

Mekmar: Tego czaru nikt przy zdrowych zmysłach nie użyje, bo to BARDZO często się buguje. Ja się przejechałem na tym kilka razy i nie używam, chyba żeby zaklimacić.

To trzeba przyzwyczaić się, że 100 skila mam do klimatu  ;) Ale ja tam nie narzekam, przynajmniej skill został "elitarny".