Nowa zmiana z protem i blessem dla woja

Zaczęty przez Dysiek, 2009 10 03, 11:34:54

Poprzedni wątek - Następny wątek

Dysiek

Mam pytanie jak już zostało usunięte rzucanie prota i blesa na woja to czy będzie wprowadzone to, że płyta będzie miała wbudowanego mass prota w płycie?

Co z klasami typu wilk, beh, berek, które maja wprowadzonego prota z mechaniki? zostanie on osłabiony?

licho

Woda oligoceńska wzmacnia zbroje płytowe.
Przed lichem nie można było się uchronić, jedynym sposobem było cierpliwe znoszenie go i oczekiwanie aż odejdzie.

A Mae kasuje wiadomości bez powiadomienia użytkownika o tym że usunął, co jest bardzo niekulturalne.

Karcharot

berek- skórki/demon + kilka ptk bonusu  w zamian blokada mocniejszych zbroi (metalowych).

ma więcej stamy i hp w zamian za kijowe leczenie, brak mixow, leczen maga, skilli itd.

no to..wygląda na to że wychodzi na 0 ;>
Phoenix
CytatNie badz taki cwany obrazasz moja osobowosc
Phoenix
CytatJestes ignorantem to ty lepiej spojz na to co piszesz ja przynajmniej potrafie sie przyznac do tego ze nie mam racji.
:D :D :D

Thiass

CytatWoda oligoceńska wzmacnia zbroje płytowe.

Licho mistrzu... Druid skillem zarobkowym?

W takim razie poprosze aby dalo sie rowniez to pozyskiwac z deszczu wampira i czegostam nekromanty  :)

Widze, ze juz Thiass na lika relognal, to spadamy - by order ;]

Neron

napedzaj gospodarke, kupuj od innych dru:>
Ave LoA ! Padłeś ? Powstań !

Dysiek

Cytat: Karcharot w 2009 10 03, 13:14:44
berek- skórki/demon + kilka ptk bonusu  w zamian blokada mocniejszych zbroi (metalowych).

ma więcej stamy i hp w zamian za kijowe leczenie, brak mixow, leczen maga, skilli itd.

Jeśli nie walczysz i nie wiesz jak to wygląda na pvp to proszę zamilcz go gadasz głupoty.
Berek teraz z woja będzie robił tak jak to Avi sprytnie napisał konserwę wiec o czym my tu mówimy?
Nie wspomnę o tym, że bles beha dochodzi do poziomu 45. Jeśli dacie mi takiego blesa z exp białej i niebieskiej ok.

duzem

Cytat: Dikall w 2009 10 03, 14:29:36
berek- skórki/demon + kilka ptk bonusu  w zamian blokada mocniejszych zbroi (metalowych).

Jeśli nie walczysz i nie wiesz jak to wygląda na pvp to proszę zamilcz go gadasz głupoty.
Berek teraz z woja będzie robił tak jak to Avi sprytnie napisał konserwę wiec o czym my tu mówimy?
Nie wspomnę o tym, że bles beha dochodzi do poziomu 45. Jeśli dacie mi takiego blesa z exp białej i niebieskiej ok.

nie ma sprawy ale berkowi dajcie blesa takiego tez

Thiass

Ta 90 blesa se zrobmy... a co tam?!

Chyba wyraznie licho napisal ze berek wejdzie moze jeszcze dzis... wiec poczekajmy
Sadze ze i u beha sie przytnie ar  :P

Widze, ze juz Thiass na lika relognal, to spadamy - by order ;]

Neron

ale po chuj upierdalac ar innym klasa?(to by mialo sens jezeli.. *patrz dol*) zeby padaly na hita? zmniejszyc dmg w broniach? bezsensu.

nie lepiej dać prot pod skill obrony? mozna zrobic tez tak zeby zbroje podpakować w ar, ale wszystkie (plyty/skory/demony/kolcze) ale wtedy magowi trza ujebac troche prota by sie to rownalo ze majac najlepszy stuff jestes na 3 hity
Ave LoA ! Padłeś ? Powstań !

McDevil

Cytat: duzem w 2009 10 03, 14:33:27
Cytat: Dikall w 2009 10 03, 14:29:36

nie ma sprawy ale berkowi dajcie blesa takiego tez

OK, ale tracicie bonus do życia i staminy.

banan91

Blesa mogliscie zostawic. Prot byl przegieciem i nie macie co plakac. W syfiastej zbroi (shadow czy cos takiego) woj z tarcza nie byl do ubicia. Co to niby mialo byc? Teraz nie mozesz juz byc tak ofensywny, czesciej trzeba zakladac tarcze. Zblizylo to bardzo puche do berka. Przypominam, ze nadal leczysz sie 3-4 razy szybciej i lepiej.

bonio99

no właśnie po co ta blokada blasa ? alchemicy za mało zarabiają? Tego pota to jeszcze mogę pojąć ale blasa to mój umysł nie ogarnia. Jak magowi szkoda ziół to nikt go nie zmusza do czarowania:/ na innych. W ogóle ta zmiana niby równa klasy ale niszczy jak dla mnie grywalność i nawet jako mag ta zmiana mi się nie podoba:/
.... słabi odpadają szybko bo wpadają w obłęd ....

Aesarel

(prot)estuje, nie mam zielonego pojęcia dlaczego zabrano blesa/prota dla wojów, z jakiego powodu, w jakim celu.
make dm-uo.pl great again :(

Gorn

Dysiek

CytatSzał Bitewny

Rany odniesione przez osobnika pod wpływem Szału Bitew powodują, że staje się tylko groźniejszy.
Ci którzy przeżyli spotkanie z Berserkerem twierdzą że najgroźniejszy jest przed samą śmiercią.

- ponizej 75% calkowitego HP - 10% szansy na cios krytyczny, zadawany dmg wiekszy o 10%
- ponizej 50% calkowitego HP - 25% szansy na cios krytyczny, zadawany dmg wiekszy o 25%
- ponizej 25% calkowitego HP - 50% szansy na cios krytyczny, zadawany dmg wiekszy o 50%
Cytat

Hm no ja tu widzę, że berek jeszcze groźniejszy się zrobił. To już totalnie wojak jest do.