Regulamin: 7a

Zaczęty przez fenri, 2009 10 04, 20:34:45

Poprzedni wątek - Następny wątek

Vilku

Cytat: Marv w 2009 10 07, 17:45:45
Jezeli to bedzie teren otwarty, a mob bedzie mial mozliwosc omieniecia tej sciany z kazdej strony to dozwolone.
O to mi chodzilo , znaczy stawiajac sciane na srodku destard mozemy spokojnie lac smoki  ;D przynajmiej ja jestem juz spokojny .
rzemiosło górą , reszta to tylko drobny dodatek

Ainn

"Wielka ulomnoscia mobow jest sytuacja w ktorej demon/smok nie atakuje barda grajacego piesni defensywne na postac walczaca wrecz. Mob dobrze wie, ze w ten sposob postaci walczacej nic nie zrobi. Z poprawnym AI by klepnal barda i zajal sie postacia walczaca." - ironia

Dalej, sa taktyki duzo prostrze niz sciana energii, ktora co by nie mowic jest taktyka ryzykowna. Zdradzac ich nie zamierzam.

Puste stawianie zywiolow jest taktyka czesto duzo skuteczniejsza, tansza i o zerowym ryzyku w porownaniu do sciany energii.

Mamy godzine 18:40. Pada deszcz, jest ciemno.
Online wynosi 41

Jakis czas temu byl sondaz "Gameplay".
Wydawalo sie, ze ekipa wyciagnela wnioski. Zycie jednak zweryfikowalo co faktycznie zostalo zrealizowane.

"shard magow" tak to ktos okreslil niedawno. Rozmawialem z paroma plytkami, nie graja juz - nie maja tez sily/czasu/ochoty bronic sie na forum. Normalne byloby ze zmiany oslabiajace jakies klasy budza sprzeciw osob nimi grajcymi. Kto broni plyty? Kto nimi gra... nie kazdy ma ochote walczyc o swoje. Ja juz tez daje sobie spokoj, to moj ostatni post.

Agraeld

DM znowu upada ?
great.
powodzenia życzę.

Spider

Do swojego opisu "18:40, pada deszcz, jest ciemno, online = 41" zapomniałeś dodać "jest środek tygodnia, połowa osób tu grających (jak nie więcej) pracuje/studiuje i wraca dopiero wieczorem do domu, a ich pierwszym odruchem nie jest włączenie UO" ;)
Online na DM raczej nie sięgnie już nigdy 100-150, ale myślę że utrzyma się na poziomie 5x-6x do porzucenia shardu przez ekipę ;P