Wiadomości SOS - pytanie

Zaczęty przez laurenar, 2009 10 08, 00:57:58

Poprzedni wątek - Następny wątek

laurenar

Witam
Chciałem zapytać jaki może być powód, że łowiąc w danym miejscu wskazanym przez wiadomość SOS, nie znajduję nic oprócz standardowych ryb? Jaka jest procedura łowienia - trzeba łowić stojąc na polu o danych współrzędnych czy rzucać wędkę na to pole (wydaje mi się że ani jedno ani drugie mi nie działa).
Proszę o pomoc
rybak

Kam

łowić na tym polu - poprostu nie to pole klikasz(też miałem z tym problem na poczatku) :P
mors vincet omnia

Agrival

A masz skoxanego rybaka? Kiedys przy nizszym skilu rybaka nie dalo sie wylowic sosa.

Savek

Musisz łowić centralnie na tej kratce. Wymogi skilla to zdaje się 95 rybaka. Jeśli masz z tym problem używaj sekstansu bądź UOAM. Ostatnio łowiłem sos-y kilka ładnych miesięcy temu, ale wątpię, żeby cokolwiek się zmieniło.
Ktoś powiedział, że gdyby milion małp stukało w klawiatury przez milion lat w końcu której udałoby się napisać wszystkie dzieła Shakespeare'a. Dzięki Naszej Klasie wiemy, że to kompletna bzdura

laurenar

Dzięki za odpowiedzi. Spróbuję jeszcze raz wyłowić ze wskazanej lokacji zanim się załamię i stwierdzę ze nie potrafię wycelować w pole ;)
PS: używam obu - i sekstansu i UOAM...

Agraeld

szczerze...to zawsze robiłem to na "czuja" trafiłem albo i nie, jak nie szukalem dalej i jazda ;p
tylko jak dla mnie mozna by bylo urozmaicic te skarby sos'ow.

Kox_Rox

tez tak uwazam. jakis zywiolak wody czasami, jakies speclooty itd.
Cytatchociaz sa osoby ktore nawet tepe wcisanie kalwisza potrafia zmienic w cos naprawde ekstra...