Wlamywacz

Zaczęty przez arab, 2009 10 15, 19:55:43

Poprzedni wątek - Następny wątek

arab

No to tak...
na poczatek zapytam co ma wlamywacz z wlamywania..? nic ;] tak dokladnie nic. w domkach nie trzymacie nic cennego  :twisted: :P meble, swieczki i inne smieci.. malo cenne nie prawda? :>

Tak powiecie ze mamy przeciez skrzynie w lochach... tylko jakich? jedynie u troli (chyba, ze o jakis nie wiem ;o) no a w skrzyniach booogactwo :))) szmaragd na zmiane z gwiezdnym szafirem wzbogaca mnie niesamowicie :} nie no oczywiscie bywa i tak, ze trafi sie cos lepszego.. :} ale to bardzo zadko. raz i trafilem adamyt a nawed tytanium ;] no tak ale to tylko te pare razy na...
W skrzyniach owych znajdowalem rowniez np togi, miecze, clavie i inne pierdoly (tylko szkoda, ze zwykle... powinny byc chyba magiczne? :P)

Sa skrzynie np w destard i w innych miejscach.. szkoda, ze w destard sa jakby... ich nie bylo nie mozna otworzyc. nie wiem.. jakis obrazek ;x a bywaja tez takie z napisem " tego nie otworzysz wytrychami" - to czym?

Zatem proponuje:
-do skrzyn juz istniejacych dac.. cos bardziej interesujacego aby ten biedny wlamywacz mial wreszcie jakis zarobek (no i te magiki)
-w innych jaskiniach-lochach dac skrzynie.. ;)
http://zapodaj.net/a63d4191f3f56.jpg.html

www.sprzatanie-nagrobkow.cba.pl

Wol

za. nie mam wlama

Gorgian

ciekawa propozycja

mozna tez dodac zeby jakis silny mob pilnowal pojemnikow np smoki, demony, wyrmy

Za

lazzio

Było wielokrotnie proponowane. Jeśli do tego czasu nie weszło to nie wejdzie.

arab

Cytat: lazzio w 2009 10 15, 20:18:52
Było wielokrotnie proponowane. Jeśli do tego czasu nie weszło to nie wejdzie.
jesli bedzie takie podejscie zainteresowanych (czyli nas graczy) to na bank nie wejdzie..

Zreszta nie widze przeszkod.

Muzyk

moze byc. za. i tez nie mam wlamki :P
"W niektórych sprawach nie będę nigdy obiektywny. Nie mi to oceniać, niech to robią inni." - WWO

Snibril666

Za. Nie mam wlama

Pho3niX

Nikt nie ma włama... bo po co? :D

Za.
"Wiedźmy pośród nocy, wiodą mnie ku rogatemu księżycowi
Otwieram mą złą duszę by wzmocnić mą mroźną nienawiść
Zimny oddech czarnego serca wypełnia wszystko
Pogańskie skrzydła niosą mnie nad pałacem zła"

McDevil

Po fraga w domku.

sindario

Za... dodajmy grze więcej smaczku  :P mniam :P

maskoteq

<&^sadam> "- O! Nowy Plaszcz Cienia? - Nie, wyprany w Perwollu"
<Allton> my bijemy we 2 order w 5

arab

co na to ekipa... ?

Antek

Za propozycją... Obecnie włamywacz służy tylko do PK po domkach... (dlatego chyba nigdy nie siedze w swoim domku)
Przydało by się rozbudować ten skill, żeby miał nieco ciekawsze zastosowanie- dobra propozycja.

Marv

A wlamywacz nie ma szansy na otwarcie skrzyni skarbow bez uwalniania straznikow ? (lub bez przymusu ich zabijania ?)
There's nothing to lose, when noone knows Your name...

Bearg

A nie było to jakiś czas temu uznane za buga i "naprawione"?