Mag i Woj po zmianach

Zaczęty przez Nanuki, 2009 10 22, 17:04:01

Poprzedni wątek - Następny wątek

dejw999

Ignas pisał, że da sie trzymać exo bez prota i blessa od maga. Macie miksy przemiany. jest cacy

Nanuki

Glabhonhair

Czy ekipa nie ma zdania na ten temat? Będą jeszcze jakieś zmiany, które chociaż w minimalnym stopniu wyrównają walkę mag vs reszta świata?

Mafioz

Ja tylko chce przypomniec ze ostatnio juz zniesiono prota wojowi, placz byl niemilosierny.

Antek

Chce przypomnieć jeszcze, że skoro znieśli blessa i prota wojowi, to uznali że woj jest przekoksany... jednak zmiane cofneli.
Skoro uważali że woj jest przekoksany i nie powinien wychodzić z takim blessem i arem na pvp/pvm, to czemu udupili "teoretycznie" słabszą klasę?
Albo w ekipie panuje samowolka i każdy robi co chce i kiedy chce. Albo nie sposób pojąć zamiar tejże ekipy.
Czekam na zdanie na ten temat, bo sytuacja (jestem po mass pvp) jest tragiczna.

PS: Nie miałem czasu zbytnio się przyglądać, bo trzech skoksanych wojów na mass to już sieka ale mając 10x hp po ciosie zostawało mi 3x-4x hp, czyli taki cios tarczą, tylko z prędkością 2h, lepszą trafialnością i lepszym przerywaniem czarów.

Gorgian

Moim zdanie Ta zmiana jest bezsesu mag 69/50/75 w exp ogniku spada na 2 CEPY majac 59 prota to inne zbroje dla maga takie jak sniezna lodowa bagienna kamienna nie sa grywalne wiec do kosza po co zasmiecac serwer .... albo odblokowac dmg inta albo zablokowac wojowi dmg str i resa uzaleznic od inta taka moja propozycia

Skalaboss

To jest motyla noga żart. W wyjatkowym magolu i blessach na magolach padam na 2 cepy. Sami sobie tak grajcie. Amen

Vlad_R

cierpliwosci drodzy koledzy i kolezanki, po co te placze, przeciez widac ze to zmiana czesciowa i pewnie zaraz wejdzie jeszcze cos

a moze wdal sie bug ? i cos zle jest naliczane? hm?

McDevil

Licho, nie daj im się! Balansuj do końca.  :P

Mroczny

Mile widziane testy, jakies liczby i wyniki. Plakanie i wszelkie nic nie wnoszace posty sa po prostu ignorowane. Chcecie jakos pomoc to zrobcie to konstruktywnie.

Nanuki

Ale to jest dzialanie jak do sciany, ilekroc cos wprowadzacie są placze ze to zmiana czesciowa, i potem nas o tym uswiadamiacie. Zamiast wprowadzic cos od razu to wolicie po kawalku, a co w okresie "kawalkowym" mamy robic? .freez?

^_^

Wy nic tylko płakać umiecie ;) Teraz jak znalazł pasowałaby zmiana poprzednia, z ograniczeniem blesów i prota na woja ;)

Nanuki

tak?

a co to zmieni, jezeli mag ciagle bedzie na 2 cepy a woj bedzie mial -2hp bo nie bedzie blesa od maga 80 int?

Mroczny

CytatWy nic tylko płakać umiecie Mrugnięcie Teraz jak znalazł pasowałaby zmiana poprzednia, z ograniczeniem blesów i prota na woja Mrugnięcie
O prosze wychodzi szydlo z worka. Otoz to. Dzialania musza byc wprowadzane czesciowo. Nie bede tlumaczyl czemu. Jak bedziecie plakac z kazda zmiana zamiast dostosowywac sie to po prostu przestana byc brane wasze uwagi powaznie.

Duck

There is no God but Allah, and Mohammed is his messenger.

*click*