Nowe klienty i problemy z nimi zwiazane

Zaczęty przez mae, 2007 01 07, 19:49:20

Poprzedni wątek - Następny wątek

Chire

W folderze z grą utwórz folder z nazwą Twojego loginu, w nim kolejny z nazwą DM II, a zaś z kolei w tym folder z nazwą Twojej postaci :) Powinno działac..
Cowards die many times before their deaths. The valiant never tastes of death but once..

Do not meddle in the affairs of wizards, for they are subtle and quick to anger..

dejw999

kabushi

eh a ja ma problem, bo mam gre spatchowana do 6.13, klienta mam ze strony, a dalej zacina sie na verifying...
wie ktos moze dlaczego?

vorth

Cytat: Chire w 2009 10 26, 09:54:13
W folderze z grą utwórz folder z nazwą Twojego loginu, w nim kolejny z nazwą DM II, a zaś z kolei w tym folder z nazwą Twojej postaci :) Powinno działac..

A mi to nie dziala, nadal dostaje error. Jakies inne pomysly?

Uhlik

mam problem chce spaczowac sobie uo jednak przy paczowaniu na lclienta 500a przestaje sie paczowac i juz dalej nie chce naciskam ok uruchamiam podobnie i dalej to samo... wie ktos jak to naprawic ??

Rasti

A ja ostatnio również miewam dość irytujący problem z clientem UO...

Mianowicie dość często podczas kopania w kopalni, clienta mi wywala. Najpierw przywiesza się muzyka, a potem po prostu wyskakuje okienko, ze program [bla bla bla] wykonał nieprawidłową operację.

Jak ktoś wie co zrobić, żeby temu zapobiec to bardzo proszę o pomoc :P

tomerro

Uhlik, kiedys mi pomoglo uruchomienie clienta na chwile i potem wlaczenie ponowne uopatch.exe.
Sprobuj.
Niestety instalacja Ultimy to jedna wielka niewiadoma i nijak nie mozna okreslic jedynego i slusznego sposobu instalacji.
U kazdego odbedzie sie ona inaczej, dopoki nie wyjdzie jeden loader (nad ktorym juz trwaja prace) bedziemy sie bawic roznymi sposobami.
<Madderdin> te arabusy wszędzie się wpieprzzają
<Madderdin> dawno krucjaty nie widzieli

szelq

Cytat: _2BA_ w 2009 12 27, 08:52:14
A ja ostatnio również miewam dość irytujący problem z clientem UO...

Mianowicie dość często podczas kopania w kopalni, clienta mi wywala. Najpierw przywiesza się muzyka, a potem po prostu wyskakuje okienko, ze program [bla bla bla] wykonał nieprawidłową operację.

Jak ktoś wie co zrobić, żeby temu zapobiec to bardzo proszę o pomoc :P
Mam to samo w altance do koxu Cove.

Puzel

A ja tak mam na Occlo. Ale ma wyjść DM2 loader to będzie git.

Oko Mroku

Mam pytanie o animacje jazdy na bagiennym oście. Sam ostard animowany jest dobrze, jako wierzchowiec robi się niewidzialny. Próbowałem włączyć AOS i LBR, ale to nie pomaga. Miałem już kiedyś ten problem, ale nie pamiętam rozwiązania.
Kto powiedział napastnikom te bzdury ze Kopciuszek nie zna sie na kung-fu?

Herudaio

Ja i znajomy mamy tak samo z wszystkimi rodzajami ostardów. Pod dzikusami tez sa niewidzialne.

AsYlum

Odklejam bo temat już się dość mocno zdezaktualizował. W nadchodzącym lub przyszłym tygodniu zobaczę co da się zrobić, żeby używać v7 lub czegoś z linii 6 ale blisko 7 ;)
<uninitialized object>