Berek a Bola

Zaczęty przez Thiass, 2009 11 05, 20:30:49

Poprzedni wątek - Następny wątek

Thiass

No wiec tak...
Jakis czas temu Tin (chyba) zablokowal bole na liku. Przy okazji pytania czy na berku ma dzialac powiedzial ze ma dzialac i nie jest to bug bo berek za bole placi tarcza.

Nagle pyk i bola zablokowana nie wiem czemu. Niektorym napewno w tym momencie posypaly sie postacie i trzeba przekoxac 1-2 skille  ::)

1) Dlaczego tak nagle wylaczono bole? mimo iz od dawna byla uzywana (pozdro serwalia) ba! nawet pisali na forum ze tak jest i to "modny build"
2) Czy jesli juz tak ma zostac to zostanie zmieniony skill dla tych co maja takie postacie (lucznii->obrona lub berek->taktyka)

P.S. Niechce tu komentarzy typu "a bo berek jest przegiety" darujcie sobie.

Widze, ze juz Thiass na lika relognal, to spadamy - by order ;]

Gorgian

Thiass nie placz bo dobrze ci sie gralo berkiem vs mag jak mial ognika dalec cepa bole cep a potem tylko (joink)

Nanuki

gorgian dobrze prawi

Antek

Dobra zmiana. Teraz gdy każdy mag jest na dwa ciosy, bola była ostro przegięta. Cep + bola+ cep - jeszcze broń Cię Panie jak było dwóch wojowników, nie miałeś szans z tego wyjść.

Robinton

ja nie jestem na 2 cepy :<

ubee

Robek wytlumacz im jak to jest ;/ niech pocwicza !

Zyzio

Hehehe... berek mial bole? Na wszystkich bogow DM, bola jest warta wiecej niz wszystkie zdolnosci lucznika razem wziete  :)
***<Kap^^> kto nie gral w uo ten nie zna zycia***
KANDYDACI NA DROWA:
http://dm-uo.pl/forum/index.php/topic,18495.msg306994.html

McDevil

Ja ponownie przypomnę osobom powyżej że Serwalia gdy miała berka, używała (Lub używał - jak wolisz AleX) boli i gdy było to zgłaszane wasze reakcje były podobne:
"Skończcie płakać" lub "Wy też możecie zrobić berka z bolą"

Żal.

ubee

Serwalia gdy miala berka to grala nim dlugo potem zrobila sobie lucznictwo majac tydzien zapomniala bo wiedziala ze to zostanie ukrocone wiec McDevil skacz plakac i nie zaluj :D

elric

A ja powiem tak: Tinerot powiedz co mówiłeś o boli, a potem działaj  ;)

Edit. Jak to ubee powiedział skacz płakać Mc  8)

kras

Właśnie czemu berek ma mieć udupione rzucanie boli? Bylo dobrze , teraz jest zle bo udupili :< Anthar masz coś do berka zagrzyb magie pograj berkiem zrób łucznika tez rzucaj sobie bolami :>

Tinerot

Bola u lika została zablokowana - przynajmniej z mojego punktu widzenia - bardziej ze względów klimatycznych niż balansowych. A że balansowi to tylko pomogło, to chyba dobrze, prawda?

Nie gram, nie ekipuję, nie wiem jak jest obecnie z berkiem, więc trudno mi się dalej wypowiadać. ;)
 *slap!*
(18:42:51) Dhagt: asylum
(18:42:53) Dhagt: gral w ogole w uo?

elric

Byłeś w ekipie mówiłeś bole berek oddaje za tarcze? I tak zostanie czy źle pamiętam??

Tinerot

Nie przypominam sobie nic takiego, ale nie wykluczam, bo napisałem na tym forum wiele postów. :)
(18:42:51) Dhagt: asylum
(18:42:53) Dhagt: gral w ogole w uo?

Antek

No i widać Thiassowi się nie spodobało, bo bola wróciła do jego rąk.