Propozycje

Zaczęty przez Aion, 2010 01 21, 14:00:57

Poprzedni wątek - Następny wątek

Aion

tadam to opodwiedz na moje pytanie?
stay low move fast, kill first die last. one shot one kill not luck just skill

nullum magnum ingenium sine mixtura dementiae fuit

Will

Nie, nie jestem adminem, ani nie wprowadzałem tej zmiany, więc jak mam ci na nie odpowiedzieć. Ty za to olałeś moje pytania.

Aion

ale jakos nikt nie kwapi sie z odpowiedzia na pytanie :)

Kox_Rox

ja *****. prosze was, dodajcie opcje ignore.
Cytatchociaz sa osoby ktore nawet tepe wcisanie kalwisza potrafia zmienic w cos naprawde ekstra...

Snibril666

popieram pana wyzej

dejw999

hahaha. Ktoś pare godzin temu dał propozycje wprowadzenia propozycji ignora na forum. Jakoś nikt z was nie wpadł na to wcześniej czyli jakoś sobie radziliście bez tego. Ja zanim przeczytam czyjąś wypowiedz patrze na nicka z forum i czego moge się spodziewac po tej osobie. Robie swojego osobistego ignora.

Kox_Rox

wczesniej przed zmianami na forum byla chyba opcja ignore.

nie upominalem sie bo blackdaja nie widze juz dosc dlugo, a aionowi dopiero teraz znow odwalilo. jeszcze masz jakis problem?
Cytatchociaz sa osoby ktore nawet tepe wcisanie kalwisza potrafia zmienic w cos naprawde ekstra...

dejw999

tą wersje forum mamy już jakiś czas. Jak używałbyś wczesniej tej opcji to byś się wcześniej upomniał

Aion

Odnosze wrazenie, ze czesc graczy zachowuje sie jak wiatraki - stoje i czekaja az jakikolwiek wiatr powieje i sie kreca.

Dla mnie sprawa jest prosta - nie chce czegos czytac nie czytam.

Jezeli ktos ma takie problemy egzystencjonalne i nie potrafi wysubliomowac tresci dla siebie - to polecam odrobine autorefleksji xD

Kox_Rox

polecam spojzec w lustro.

Aion

mam mase problemow ;) jak masz czas moge CI je wymienic ;)
 spam, ff. troche sie nazbieralo, wiec ogolnie za caloksztalt.

Ghg

ostrzezenie (ostatnie, bo juz dwa moje dostales) za beznadziejny spam i strate mojego czasu, by przeczytac drugi juz z kolei temat o niczym co by mnie interesowalo. moglismy to sobie wytlumaczyc na prv.
Ostatnie słowa Woltera brzmiały : "To nie najlepszy czas, na robienie sobie wrogów". Tak odpowiedział na pytanie księdza, czy ten wyrzeka się diabła.

promuje wegetarianizm w krajach trzeciego swiata.