Rozkład Jazdy

Zaczęty przez Oko Mroku, 2010 01 20, 17:09:54

Poprzedni wątek - Następny wątek

Darogan

Oko - przeczytaj moj 1 post i wyedutuj.. bo teraz jak ktoś wejdzie np do moonglow bo tylko "wymarłe miasto" moze miec nie miłą niespodzianke

mekmar

Co to za propaganda Delucja wcale nie jest niebezpieczna :/ Odstaraszacie nam potencjalnych mieszkancow na forum.

Rey

To prawda mekmarze sama delucja nie jest grozna tylko co poniektore postacie ;)

Ha kiedys handlowalem takim rozkladem jazdy za czasow jak w skarbcu 40 k bylo dla mnie majatkiem.
Ale wtedy tak czesto sie nie zmienialy.
Borry: "Papier przepakowany, nożyczki OK. Kamień"

"kolego jesli internet explorer ma odwage zapytac czy moze byc domyslna przegladarka, to Ty nie masz odwagi podejsc do dziewczyny i zagadac?"

Antek

Delucja nie jest niebezpieczna, jeśli wchodzisz do niej w todze pośmiertnej.

Pochwalam pracę, przyda się czasem zerknąć do tego tematu.

Oko Mroku

Naniosłem drobne poprawki ( aktualizacja oferty Yew ) i dodałem listę połączeń Przemytnika. Postaram się dokładnie ustalić niedługo status Podmroku i Ziemi Piratów. Darogan utrzymałem opis Moonglow bo obecnie jest tylko wymarłe.

( prośba o skasowanie posta, przerzucam jego zawartość do niższego )
Kto powiedział napastnikom te bzdury ze Kopciuszek nie zna sie na kung-fu?

Oko Mroku

Naniosłem drobne poprawki ( aktualizacja oferty Yew ) i dodałem listę połączeń Przemytnika. Postaram się dokładnie ustalić niedługo status Podmroku i Ziemi Piratów. Darogan utrzymałem opis Moonglow bo obecnie jest tylko wymarłe.
Aktualizacja połączeń i dodanie zapomnianej przeze mnie niechcący listy połączeń z Twierdzy Krasnoludów.
Kto powiedział napastnikom te bzdury ze Kopciuszek nie zna sie na kung-fu?