Problem z logowaniem.

Zaczęty przez pio01, 2010 06 04, 13:56:30

Poprzedni wątek - Następny wątek

pio01

Witam,mam problem z logowaniem.Gram pierwszy raz w Ultima Online i nie mam pojęcia co zrobić.Zrobiłem wszystko tak jak w poradniku do instalowania(mam nadzieje :D)lecz gdy włączam clienta gry,loguje się i jest napisane  ''Verifying Account'' i nic.nawet jak wpisuje byle co to tak samo.nie wiem co zrobić.

Mam patcha 6.0

Proszę o pomoc.

Gofer

1. Clinet jest ze strony dm?
2. Login.cfg jest poprawny?
3. Masz informację o założonym koncie?
życie za krótkie aby się denerwować innymi, po za tym jak się denerwujesz, to Ci się ręcę trzęsą, oddech masz urywany i muszka ze szczerbinką gorzej współgra

jestem przyjaznym GM-em - powiedziałem i rzuciłem 150 graczy na pożarcie Panu Smoków - najadł się
@Aqe " bo kobieta to tez czlowiek"

pio01

Ad.1
Tak,jak juz napisałem,zrobiłem wszystko według instrukcji.
Ad.3
Zakladałem jakieś konto,tam trzeba było opisać sytuacje o krasnoludzie.i nie przyszło mi ic na email tylko że ''Podanie na serwer DM2 - poprawnie wysłane'' no i ten opis sytuacji co napisalem oraz (?)passy?

Tresc podania:
cośtam (specjalnie nie pisze)
Email

Ad.2Ale jak wpisuje obojętnie co np.aojfa to jest to samo

vorth

Konta nie sa z automatu zakladane, musi je ktos zaakceptowac i zalozyc takowe konto zebys mogl sie zalogowac, dostaniesz maila gdy to sie stanie z tego co pamietam

pio01

Czyli że musze czekać,czekać i tak dalej?

pio01

Zarejestrowałem się na globalu (można tak nazwać). Niepotrzebnie się rejestrowałem czy to potrzebne?

Siudi

Nie potrzebne. Wysyłasz podanie o konto i cierpliwie czekasz na odpowiedź.

pio01

czekam od 13:/ plus minus 1h :/

Girv

hehe spokojnie  :P Nie powinno to trwać dłużej niż 2 dni  ;) Troszkę cierpliwości jeśli podanie jest dobre to na pewno otrzymasz konto  ;)

pio01

Ared

pio01

męczyłem się z tym ponad tydzień.....

pio01

Aż tak dużo ludzi się loguje? ;D

AbelarD

Pho3niX

Podanie rozpatrzy Marv... Z tym że jeśli się nie wysiliłeś w podaniu, to nie masz co liczyć na konto... Jeśli włożyłeś trochę pracy i opowiadanko ma ręce i nogi to nie powinieneś się martwić.
"Wiedźmy pośród nocy, wiodą mnie ku rogatemu księżycowi
Otwieram mą złą duszę by wzmocnić mą mroźną nienawiść
Zimny oddech czarnego serca wypełnia wszystko
Pogańskie skrzydła niosą mnie nad pałacem zła"