Konto

Zaczęty przez Uni, 2010 06 05, 14:33:25

Poprzedni wątek - Następny wątek

Uni

Witam serdecznie.
Chciałem zagrać sobie na DM2: Dziedzictwo Mistrzów , złożyłem podanie na głównej stronie jakieś 10 dni temu - i mimo że dostałem na e-meilu że podanie zostało dobrze wysłane nie dostałem do teraz odpowiedzi.
Rozmawiałem z jakimś administratorem i powiedział że najprawdopodobniej sprawdzający rozpatrzył już podania i nie założył kont iż gdyż nie miał czasu. Więc posłałem e-meila sprawdzającemu i do teraz odpowiedzi nie dostałem.

Więc tu pojawia się moje pytanie - Czy występują jakieś problemy techniczne czy sprawdzający ma urlop/ niedysponowany / problemy osobiste etc.

Mam nadzieję że tutaj dostanę odpowiedź na moje pytanie:)

Pozdrawiam.

Rey

Uzbroj sie w cierpliwosc :) jeszcze nikt nie zostal pominiety.
Jezeli masz mozliwosc wejdz na irca. Nie zrazaj sie glupimi odpowiedziami, niektorzy z nas juz tak maja.  ::)
Borry: "Papier przepakowany, nożyczki OK. Kamień"

"kolego jesli internet explorer ma odwage zapytac czy moze byc domyslna przegladarka, to Ty nie masz odwagi podejsc do dziewczyny i zagadac?"

Marv

Zaleglosci wiazaly sie z niedoborem wolnego czasu oraz wyjazdem na okres dlugiego weekendu.
W przeciagu max 2 dni postaram sie wszystko nadrobic, tak wiec prosze o jeszcze chwile cierpliwosci.
There's nothing to lose, when noone knows Your name...

Hastein

oo fajnie marv ze dales jakies info bo ja tez probowalem sie z toba skontaktowac ale bez skutecznie...
w takim razie czekamy :)

Sariss

Ja bardzo chętnie mógłbym pomagać w sprawdzaniu podań:D Jeśli jest taka potrzeba.

Hastein

No i jak Ci idzie marv???

Marv

Konta pozakladane.

Za opoznienia jeszcze raz przepraszam, a szczesliwcom, w imieniu Ekipy DM, zycze przyjemnej gry.

MORFI

Ten sam problem podanie wysłane 7 dni temu i nadal żadnej odpowiedzi, dla pewności wysłałem drugie proszę o odpowiedz
,,Jedźcie i walczcie. Szkolcie się i zwyciężajcie! Bracia Krwawego Smoka od dziś misję swoja już znacie, na chwałę Abhorasha, wypełnijcie ją i bądźcie wolni!"- Kirthor Bathed-in-Blood- Rycerz Krwawego Smoka z Mousilion do swych Thrali

Marv

Podania jak widzisz zostaly sprawdzone. Mozliwe, ze mail jeszcze nie dotarl.