Problem z logowaniem.

Zaczęty przez pio01, 2010 06 04, 13:56:30

Poprzedni wątek - Następny wątek

pio01

pomastyle
to był żart.
phoenix,
cośtam napisałem  ;D

Puzel

No ale jeśli chodziło by OK to chyba zamiast cały czas veryfy to by mu wyskoczyło,że zły login/hasło?

pio01

To samo myślę! Dużo osób ma ten problem,można poczytać w Google.

pio01

pio01

A może mieć związek że najpierw zainstalowałem chyba te DM loader?

pio01

Instaluje jeszcze raz...

pio01

Przyszlo ''Witaj na DM2: Dziedzictwo Mistrzów ''
ale nie wiem co zrobić :/

pio01

Reinstalowałem,i aktualizował mi się client,ale zaktualizował mi sie do 7.0.A ominęło juz te veryficated i jest napisane : We were unable to authenticate your login (...).Jest napisane coś o patchu lub sprawdzeniu pisowni nicku i hasła.Da się jakoś usunąć patcha? a jeśli nie to w którym momęcie mam zatrzymać aktualizowanie?

AsYlum

Cytat: pio01 w 2010 06 05, 19:06:36
Reinstalowałem,i aktualizował mi się client,ale zaktualizował mi sie do 7.0.A ominęło juz te veryficated i jest napisane : We were unable to authenticate your login (...).Jest napisane coś o patchu lub sprawdzeniu pisowni nicku i hasła.Da się jakoś usunąć patcha? a jeśli nie to w którym momęcie mam zatrzymać aktualizowanie?

Patcha nie da się cofnąć. Zatrzymać powinieneś okolicach 6.0.13/6.0.14. Dwa, że po zatrzymaniu uopatch na odpowiedniej wersji. Musisz pobrać pliki ze strony DM -> podstrona Pliki, rozpakować do katalogu z Ultimą, pobrać również klienta i tak samo rozpakować do katalogu ultimy. Teraz będziesz mógł się zalogować. Poradników instalacji jest kilka na forum, przejrzyj je na początek
<uninitialized object>

pio01

Włączam vinu,wpisuje y i jest napisane tam że największy z plików to Verdata zawiera 2261
Przystępuje do patchowania...
gumpidx.mul:Permission dained
Naciśnijdowolny klaiwsz by zakończyć

pio01

Włączam vinu,wpisuje y i jest napisane tam że największy z plików to Verdata zawiera 2261

pio01

A jeśli wlączam clienta to znowu jest veryficated  :-\

pio01

Ok,ludzie chyba juz mam! Tylko jest napisane że mam zły login lub hasło.I nie wiem czy już mi doszedł.mam na poczcie 2 emaile z DM2.Jeden że podanie poprawne wysłano a drugi że witamy na DM2 ale nie wiem czy to nie z forum.

AsYlum

Cytat: pio01 w 2010 06 05, 19:46:16

Dostęp zabroniony bo albo miałeś uruchomione uo albo uoam. Jeśli masz windows Vista lub windows 7 to prawym na vinu i uruchom jako administrator...
<uninitialized object>

lpd

I edytuj swoje posty naciskajac klawisz modyfikuj. Dobra sprawa jesli chodzi o update'owanie monologow :D