Drzewka bananowca

Zaczęty przez Bonne, 2010 07 04, 23:46:39

Poprzedni wątek - Następny wątek

Bonne

Wydaje mi się, że gdzieś je "porwał wiatr" :(

Było parę na wyspie Nujelm, jestem wrecz tego pewna. Dodatkowo można było zrywać z tych drzewek przy domkach. Teraz ani nie można zrywać przy domkach, ani nie znalazłam żadnego drzewka w Nujelm...

Co się takiego stało?

mart

Cytat
Drzewka owocowe:
Rolnik może posadzić 4 drzewka owocowe z 3 wybranych gatunków:
jabłoń
grusza
brzoskwinia

Może dać rolnikowi dodatkowo sadzenia innych drzewek jak własnie bananowiec czy drzewko cytrynowe ?
Najstarszym i najsilniejszym uczuciem znanym ludzkości jest strach, a najstarszym i najsilniejszym rodzajem strachu jest strach przed nieznanym.

Rey

I czeresniowe... *rozmarzyl sie* cos gdzies kiedys ktos o tym wspominal. Ale co z tego wyszlo to juz nie pamietam.
Borry: "Papier przepakowany, nożyczki OK. Kamień"

"kolego jesli internet explorer ma odwage zapytac czy moze byc domyslna przegladarka, to Ty nie masz odwagi podejsc do dziewczyny i zagadac?"

Cai-a

Na Nujelm nie bylo bananowych (albo tylko jedno), tam sa tylko palmy kokosowe i daktylowe. Najwiecej bananowcow jest w oazach na pustyniach.
Vulnerant omnes, ultima necat.

mart

Cytat: Rey w 2010 07 05, 00:56:01
I czeresniowe...

Tak! czereśnie, wiśnie a potem wspominana już przeze mnie kiedyś wiśnióweczka na spirytusie!
Najstarszym i najsilniejszym uczuciem znanym ludzkości jest strach, a najstarszym i najsilniejszym rodzajem strachu jest strach przed nieznanym.

Bonne

No coż ja kojarze na Nujelm z 3-4 drzewka, na pewno przy portalu zaraz było.

Postaram się obskoczyć jeszcze inne lokacje...

Cai'a może sprawdź swoje miejsce z drzewkami i powiedz, czy w ogole jest warto szukać czegoś czego może nie być. Jestem pewna, że na Nujelm były bananowce...

Brak możliwości ścinania przy domku jeszcze jestem w stanie ogarnąć, choć ciężko mi z tym, ale brak drzewek już mniej :(

Cai-a

Bananowce napewno masz na pustyni kolo Cove, na Ilsh kolo wulkanu, jedno jest w Magincji. Tylko tyle pamietam. Na Nujelm tez bylo jedno ale chyba zostalo usuniete.

Lindi

Sż też w vesper ale trzeba być magiem żeby się do nich dostać ;p  [dyskryminacja!]
"Dobry elf, to martwy elf" -Marszałek Milan Raupenneck

"-To nie gracz ma latać za GMem... To GM ma sprawić żeby gracze nie chcieli koxac/lać się po mordach a zechcieli pobawić się w klimat." Thiass

Cai-a

W Vesper powinno się dać ścinać jedno drzewko (koło wodospadu), reszta w zamysle była użyta jako dekoracja (ten większy kwietnik ogrodzony murkiem). Więc nie ma mowy o żadnej dyskryminacji.