Sol

Zaczęty przez Felixor, 2010 08 02, 17:27:50

Poprzedni wątek - Następny wątek

spocik

Cytat: timon w 2010 08 03, 01:16:26
gornik wydobywa naprawde duzo soli (moze czas zainwestowac w magola)

Moze nie?

Balans skilli jest ustawiany pod 100% skilla, magole to zupelnie inna bajka i tego sie trzymajmy. Kazdy wie po ile chodza te magole, a zmiana ma poprawic sytuacje kucharza, nie gornika...

Robinton

Kopałem z magikiem <10% kupę czasu i jakoś nie widziałem tej mega ilości. Tak jak przedmówca stwierdził, magik jest po to aby kopać więcej rudy lepszej jakości, a nie produktu ubocznego jakim jest sól.

Rey

Ano sol nie sluzy do artowych posilkow. :)
Czy zostanie wyjasniona politylka no more-sol-a?
Borry: "Papier przepakowany, nożyczki OK. Kamień"

"kolego jesli internet explorer ma odwage zapytac czy moze byc domyslna przegladarka, to Ty nie masz odwagi podejsc do dziewczyny i zagadac?"

Karcharot

wykopany 1k tytana- około 700 soli

jesli ma tego uzywac i kucharz i zdaje sie psionik? to troszkę mało :)

niech kucharz ma mozliwosc pozyskiwania soli z wody? ;>  jakas aparatura za xxk, do tego tajniki warzelnictwa soli możliwe do przeczytania tylko przy 100% skilla i hajda nad morze :)
Phoenix
CytatNie badz taki cwany obrazasz moja osobowosc
Phoenix
CytatJestes ignorantem to ty lepiej spojz na to co piszesz ja przynajmniej potrafie sie przyznac do tego ze nie mam racji.
:D :D :D

McDevil

Jak ekipa uzna, że soli jest faktycznie za mało to poprawi jej wydobycie.

Szmaglomea

Ja bym dodal jakiemus miastu bonus do wydobycia soli. :)

licho

Cytat: Szmagiel w 2010 08 04, 10:29:02
Ja bym dodal jakiemus miastu bonus do wydobycia soli. :)

O i to jest dobre, trzeba wymyśleć któremu miastu by to pasowało.
Przed lichem nie można było się uchronić, jedynym sposobem było cierpliwe znoszenie go i oczekiwanie aż odejdzie.

A Mae kasuje wiadomości bez powiadomienia użytkownika o tym że usunął, co jest bardzo niekulturalne.

mekmar

Diabeł

Cove ? ;)

Swoją drogą, każde miasto powinno mieć bonus jakiś...

DragoN

TK :P ?

Ile miast nie ma bonusu i ile osób się wypowie tyle propozycji będzie ;)
Cytat: Mekmar w 2010 11 30, 14:39:41
Cytat: Lindi w 2010 11 30, 13:19:47
Dziewczyną się zajmij a nie UO :<
Dziewczyna nie order, nie ucieknie.

drss

OK, podsumowując:
Delucja - bonus do obsydianu (bo mr0czna kopalnia, więc składnik do mr0cznych czarów)
Cove - bonus do soli (bo dookoła góry z kopalnią jest woda morska)
TK - bonus do siarki (bo najgłębiej, a w najgłębszych otchłaniach ziejące ogniem stwory zamieszują)
Britt - bonus do tytanium (bo dawna nazwa royal oznacza "królewski", co jednoznacznie kojarzy się z Królem i Królestwem Brytanii)

Ta daaaaam! ;D
dea:
   firewall ? to przegladarka internetowa ?

Groe:
   masz  "meszczyzne" w opisie
Somini:
   no i?

[00:05] <Shadow_of_Death> ale najfajniejsza frakcja
[00:05] <Shadow_of_Death> order

mekmar

obsydian... ?

McDevil

Minoc - więcej rudy.
Yew - więcej drewna.
A reszta miast ?

licho

Cytat: McDevil w 2010 08 04, 17:18:38
Minoc - więcej rudy.
Yew - więcej drewna.
A reszta miast ?

A reszta miast się nie zgłosiła. Myślałem że po newsie będzie burza w szklance wody, a tu cisza i spokój.

Cove z solą jest ok.

Siarki kopie sie takie ilosci że dawanie bonusów do niej nie ma sensu.
reszta do przemyślenia.
Przed lichem nie można było się uchronić, jedynym sposobem było cierpliwe znoszenie go i oczekiwanie aż odejdzie.

A Mae kasuje wiadomości bez powiadomienia użytkownika o tym że usunął, co jest bardzo niekulturalne.

mekmar

Licho a co mialem napisac ze minoc kopie wiecej rudy a my nic nie mamy? Wyglada raczej jak placz, pozatym uznalem, ze skoro nie mozna powiekszyc kopalni kosztem zlota graczy to tym bardziej takich bonusow.