Veryfa

Zaczęty przez DzikiHL, 2010 08 12, 23:42:41

Poprzedni wątek - Następny wątek

DzikiHL

Proszę o podanie ciekawych pomysłów jak rozwiązać problem stania na veryfie. Czasem zaloguję się za 3 razem, czasem za 10, czasem w ogóle a czasem od razu. Próbowałem już kilku sposobów podanych wcześniej. Jakieś ciekawsze?

Dla informacji:
aktualizowane przez dm loader
stoi na win 7 64 bit
Buccaneer's Den - Ziemie Piratów zapraszają do siebie!
Temat na forum o mieście
#bucc-dm - kanał miasta na ircu
Opis miasta na stronie DM

Pho3niX

Nigdy nie mam tego typu problemów.

win7 64 bity
dm loader
"Wiedźmy pośród nocy, wiodą mnie ku rogatemu księżycowi
Otwieram mą złą duszę by wzmocnić mą mroźną nienawiść
Zimny oddech czarnego serca wypełnia wszystko
Pogańskie skrzydła niosą mnie nad pałacem zła"

DzikiHL

Usuwałem już wielokrotnie katalog swojej postaci z podawanej na tym forum lokacji, nie pomaga to w ogóle
Przed chwilą zrobiłem ręczną aktualizację plików ze strony dm. Pozwoliła mi ona się zalogować za 1 razem. Oczywiście makra znikły, zrobiłem je od nowa. Wylogowałem i zalogowałem dla pewności (przyzwyczajenie z wowa) i już stoje znowu na veryfie.

Z ciekawości wlazłem do katalogu uo, jest tam plik macros2d.txt i zawiera jedynie 3 z 20 moich makr

Edit: odkryłem ciekawy ale bardzo upierdliwy sposób
Po wpisaniu hasła i próbie logowania jeśli wyskoczy Veryfa to spamuje tak długo enter (wyjście z logowania i logowanie) aż zobaczę napisy po Veryfie... Czyj jest takiś mniej bolesny sposób?
Temat na forum o mieście

Spider

Ja też zawsze loguję się za pierwszym razem...
Jesteś pewny, że masz wszystko dobrze z netem? Zobacz, czy nie gubi pakietów do DMki - jeśli tak, to masz odpowiedź.

DzikiHL

DMka jest niepingowalna. Jednak ten pomysł wydaje się z góry spalony z uwagi na częstotliwość nieudanych prób zalogowania. Gdyby to występowało cały czas, nie byłbym w stanie grać w spokoju na DM.
Temat na forum o mieście

Bearg

Cytat: DzikiHL w 2010 08 13, 00:19:52
Edit: odkryłem ciekawy ale bardzo upierdliwy sposób
Po wpisaniu hasła i próbie logowania jeśli wyskoczy Veryfa to spamuje tak długo enter (wyjście z logowania i logowanie) aż zobaczę napisy po Veryfie... Czyj jest takiś mniej bolesny sposób?
Dzięki, ja zawsze resetowałem grę.

AsYlum

Jeśli 5 razy wpiszecie złe dane konta, to logowanie jest blokowane na 10 minut.

A DzikiHL możesz do mnie napisać z loginem konta to zerknę czy podpadasz pod powyższy warunek.
<uninitialized object>

DzikiHL

Od miesiąca zdarzyło mi się podać złe hasło 3 razy, za drugim razem podawane zostało już właściwe. Pomyłka głównie spowodowana zmianą wszystkich możliwych haseł z uwagi na udany atak keylogera.
Zaraz podam Ci dane do konta.
Temat na forum o mieście

SiS

Odswiezam.

Coraz czesciej wystepuje ten problem u mnie i inncyh.

Necro

Po przeczytaniu tematu zaczął występować także u mnie. Vista, uo aktualizowane z palca.

Sadi666

I u mnie. Aktualnie nie stoi nawet na veryfie. Jest "Couldn't connect to Ultima Onlie. Please try again in few moments", tak jak by był down, ale inni grają i na stronie jest UP.

^MK

Cytat: Sadi666 w 2010 12 27, 00:55:24
I u mnie. Aktualnie nie stoi nawet na veryfie. Jest "Couldn't connect to Ultima Onlie. Please try again in few moments", tak jak by był down, ale inni grają i na stronie jest UP.

Mam to samo. bylem zalogowany. Wylogowalem sie, i chcialem znowu sie zalogowac. To samo pisze

teodor

I u mnie proponuje logowanie za kilka minut :/

Necro

Cytat: Sadi666 w 2010 12 27, 00:55:24

no dokładnie to samo u mnie. Coś z serwerem logowania jest wyraźnie nie tak - na inne serwery loguję jak zwykle, czysto i bez trudności.

Maelui

mi czasami stoi na veryfie pomaga reset routera albo kompa. albo obydwu