dmg beha

Zaczęty przez Spider, 2010 09 14, 22:18:43

Poprzedni wątek - Następny wątek

Tinerot

Dostaje.

I niech gracze wiedzą od znudzonego tym skryptera, że im bardziej chcą wchodzić w zawiłości mechaniki i na podstawie swojej opartej na praktycznych doświadczeniach - bądź co bądź mizernej - wiedzy zmieniać tę mechanikę, tym bardziej psują sobie całą grę.

Gdybym nie był skrypterem miałbym to gdzieś, nie rozumiem tego wyścigu w zdobywaniu wiedzy, bo te rzeczy się płynnie zmieniają w zależności od potrzeb a czynników wpływających na to o co pytacie jest więcej niż pytań które przyjdą Wam do głowy.

I nie mam zamiaru ujawniać mechaniki. Głównie dla tych graczy, których jeszcze cieszy ta gra.
(18:42:51) Dhagt: asylum
(18:42:53) Dhagt: gral w ogole w uo?

Necro

Po prostu ludźmi rządzą chore ambicje - chcą być jak najwyżej za wszelką cenę i tu rodzi się powergaming. To prawie jak w normalnym życiu.

Hexin

Co w tym dziwnego, ze ktos chce wiedziec czy ma sens koxanie do 90 str czy nie?

Tinerot

Większa wartość tej statystyki daje: więcej hp, większy udźwig, większy dmg (płynnie, a nie tylko od 90) oraz zapewne kilka innych rzeczy o których nie napisałem. A w takim razie czy na pewno jedynym sensem rozwijania jej do 90 jest to, że wtedy daje bonusowy dmg?
(18:42:51) Dhagt: asylum
(18:42:53) Dhagt: gral w ogole w uo?

Spider

Przy tych rzędach hp kilka w tą czy w tą nie robi różnicy. Większy udźwig? Z pewnością kilkanaście oczek udźwigu może uratować życie na pvp/pvm :)
Dla tego "płynnego" zwiększania dmg nawet nie warto nawet wychodzić na kox, bo różnica między 80 i 90 str jest dosyć mała w porównaniu do czasu potrzebnego, aby ten str wbić. Odpowiedź dostałem, więc można zamknąć.

Wol

spider udzwig max ma tez posrednio wplyw na stamine:P   majac max udzwig 300 a w plecaku 200 szybciej ci stamina schodiz niz majac max 400udzwig przy takiej samej wadze stuffu