Build na skrytobojce

Zaczęty przez Krevon, 2010 09 28, 12:44:55

Poprzedni wątek - Następny wątek

Krevon

Chciałbym stworzyć skrytobójce ale mam małą wiedzę na ten temat. Może ktoś z was mógłby polecić mi dobry build pod ta klasę.
Cytat: Enkil
To jest DM, tu ludzie są głupsi od skryptów

Rudus

Anatka
Taktyka
Skrytobojstwo
Szpady
Uzdrawianie
Ukrywanie
Zakradanie
Zlodziej/Res

Zlodziej przydaje sie jesli faktycznie chcesz zajac sie zabijaniem i nie zostac pobanowanym wszedzie gdzie sie tylko da po 2 pierwszych zleceniach.
Res moglby sie przydac na Pvm gdyby nie to ze ta klasa ogolnie w Pvm jest kiepska i samemu nie masz nawet co wlazic do lochow lepszych niz fanatycy. Res jest wiec raczej malo przydatny.

(chodza plotki ze da sie zabic lodowego/mistyka/piaskowego ale trzeba robic to z 30 sek. przerwami na odnowienie predkosci cienia bo czlowieka szlag trafia ^^)

Przydaje sie Dex i Int.
Dex daje przewage w uderzaniu
Int daje mane na specjale skryto i szybsza regeneracje .cios-ow.

to chyba tyle :]
Ethanoll o ocllo
Cytathrabstwem jest od kurnika po brzozowy zagajnik, księstwem od sterty gnojówki po grządki z warzywami, a latyfundia od stodoły do jeziorka są dziedziną jego lordowskiej mości.(...)

Krevon

Dzięki wielkie, jak się ma sprawa z medytacja skoro skryto korzysta z many?

Rudus

Niektorzy koxaja na medycie inta a pozniej jej zapominaja.

Majac 2x inta i madrego magika nie trzeba medytowac bo specjale zzeraja na tyle malo manny ze nawet po ultra combo zawsze zostaje jej pare punktow i regeneruje sie zanim znow bedziemy mogli uzyc specjali.
Ethanoll o ocllo
Cytathrabstwem jest od kurnika po brzozowy zagajnik, księstwem od sterty gnojówki po grządki z warzywami, a latyfundia od stodoły do jeziorka są dziedziną jego lordowskiej mości.(...)

Krevon

Dzięki, nie mam więcej pytań, temat do zamknięcia.