Pułapki w lochach

Zaczęty przez Arg, 2010 09 28, 23:44:09

Poprzedni wątek - Następny wątek

Arg

Czy na DM istnieje jeszcze umiejętność wykrywanie lub unieszkodliwianie pułapek? Pułapki są dość mocne i z tego co na razie zbadałem nie unieszkodliwiają się po uruchomieniu (chyba że się mylę). Jeśli nie ma wspomnianych um. to jak sobie z nimi radzić? Wiadomo można przejść krok po kroku, ale co w lochach gdzie się biega z potworkiem?
"Kto wespół ze mną krew przeleje, ten mi bratem"

Ared

Jest chyba nawet skill usuwanie pułapek ale wątpię żeby działał ^^'

DzikiHL

Wykrywanie potrafi je wykryć dla wszystkich zgromadzonych. Podobno istnieje sposób na ich unieszkodliwienie... i to bez skilla
Buccaneer's Den - Ziemie Piratów zapraszają do siebie!
Temat na forum o mieście
#bucc-dm - kanał miasta na ircu
Opis miasta na stronie DM

Tinerot

(18:42:51) Dhagt: asylum
(18:42:53) Dhagt: gral w ogole w uo?

Arg

Rel Por to środek doraźny :D

Rudus

Da sie je unieszkodliwic - polecam pomyslec :]
Ethanoll o ocllo
Cytathrabstwem jest od kurnika po brzozowy zagajnik, księstwem od sterty gnojówki po grządki z warzywami, a latyfundia od stodoły do jeziorka są dziedziną jego lordowskiej mości.(...)

Arg

Cytat: Rudus w 2010 09 29, 00:35:32
Da sie je unieszkodliwic - polecam pomyslec :]

Dzięki, taka odpowiedź mi wystarczy  :)

Rudus

Teraz kazdy wezmie ze soba ekipie skladajaca sie z wykrywacza, zebraka, barda, zlodzieja, berserkera, kowala, gornika, majstra, kucharza i koniecznie malarza... i beda po kolei wszyscy kminic ^^
Ethanoll o ocllo
Cytathrabstwem jest od kurnika po brzozowy zagajnik, księstwem od sterty gnojówki po grządki z warzywami, a latyfundia od stodoły do jeziorka są dziedziną jego lordowskiej mości.(...)

Karcharot

albo wezma po prostu fiolety ;P
Phoenix
CytatNie badz taki cwany obrazasz moja osobowosc
Phoenix
CytatJestes ignorantem to ty lepiej spojz na to co piszesz ja przynajmniej potrafie sie przyznac do tego ze nie mam racji.
:D :D :D

DzikiHL

Prawdę mówiąc osobiście myślałem nad jakimiś kamieniami szlachetnymi rzuconymi na tą posadzkę i blokującymi mechanizm. Jeśli jest to zwyczajny fiolet to jestem rozczarowany. Bardzo niesubtelny sposób na rozbrojenie pułapek. Zapewne skuteczny ale niesubtelny. Nie zwróciłby on zupełnie uwagi mieszkających tam istot...
Buccaneer's Den - Ziemie Piratów zapraszają do siebie!
Temat na forum o mieście
#bucc-dm - kanał miasta na ircu
Opis miasta na stronie DM

DragoN

Jeśli działa fiolet :D to jest spox bo trzęsienie ziemi / kamienie / burza itp też powinny działać ;p
Jak będę miał czas to nawet przetestuję ;p
Cytat: Mekmar w 2010 11 30, 14:39:41
Cytat: Lindi w 2010 11 30, 13:19:47
Dziewczyną się zajmij a nie UO :<
Dziewczyna nie order, nie ucieknie.