Zmiana mapy ?

Zaczęty przez DragoN, 2010 10 13, 07:55:02

Poprzedni wątek - Następny wątek

DragoN

Ponoć Occlo jest zmienione ... i tu pojawia się problem. Mam uo zainstalowane za pomocą vinu, ściągnąłem pliki mapy podmieniłem odpaliłem vinu i nadal mam stare Occlo :D

Ma ktoś jakiś pomysł ?
Cytat: Mekmar w 2010 11 30, 14:39:41
Cytat: Lindi w 2010 11 30, 13:19:47
Dziewczyną się zajmij a nie UO :<
Dziewczyna nie order, nie ucieknie.

^MK

Polecam DM Loader. Obojętnie czy masz Vinu czy nie.

PS: Ocllo nie Occlo

DragoN

Czepiasz się literówek ;pp

sprawdzę potem ;)
Cytat: Mekmar w 2010 11 30, 14:39:41
Cytat: Lindi w 2010 11 30, 13:19:47
Dziewczyną się zajmij a nie UO :<
Dziewczyna nie order, nie ucieknie.

Lindi

Ja mam loadera i mi się zwiesza za każdym razem jak próbuje ściągnąć pliki ;]
Wkurzyłam się za entym razem i wrzuciłam ręcznie.. Ocllo nadal "dziwne" a UOAM już nie działa ;p
"Dobry elf, to martwy elf" -Marszałek Milan Raupenneck

"-To nie gracz ma latać za GMem... To GM ma sprawić żeby gracze nie chcieli koxac/lać się po mordach a zechcieli pobawić się w klimat." Thiass

Rudus

loader sie nie zawiesza. Trzeba byc cierpliwym i poczekac ^^
Ethanoll o ocllo
Cytathrabstwem jest od kurnika po brzozowy zagajnik, księstwem od sterty gnojówki po grządki z warzywami, a latyfundia od stodoły do jeziorka są dziedziną jego lordowskiej mości.(...)

Lindi

Jak mi wyświetla "nie odpowiada" w menadżerze zadań to chyba się zawiesza:P

*karmi kota z avatara Rudusa*

"-To nie gracz ma latać za GMem... To GM ma sprawić żeby gracze nie chcieli koxac/lać się po mordach a zechcieli pobawić się w klimat." Thiass

Agraeld

odpalilem dopiero loadera - zaktualizowalo mi niby - bez problemów - kilka sekund to trwalo - wszedlem na ocllo - ale sie nic nie zmienilo :P przynajmniej nic nowego nie widze ;>

Rudus

Ja tez mam nie odpowiada chyba :]

Wazne ze ten taki malutki pasek postepu w dolnym lewym rogu sie porusza :]
Ethanoll o ocllo
Cytathrabstwem jest od kurnika po brzozowy zagajnik, księstwem od sterty gnojówki po grządki z warzywami, a latyfundia od stodoły do jeziorka są dziedziną jego lordowskiej mości.(...)

Lindi

AHA O_O ale to ile on się ma poruszać? ~20min nie styka? xD

zolta

zalezy od lacza, u mnie w domu lata jakies 5 minut, w pracy potrafi si emulic nawet 30 minut.

IN STEEL WE TRUST

Remember remember the fifth of November
Gunpowder, treason and plot.
I see no reason why gunpowder, treason
Should ever be forgot...
[/i

Lindi

aha! :P to zostawię na noc może  ::)

^MK

Cytat: Lindi w 2010 10 13, 09:20:38
Ja mam loadera i mi się zwiesza za każdym razem jak próbuje ściągnąć pliki ;]
Wkurzyłam się za entym razem i wrzuciłam ręcznie.. Ocllo nadal "dziwne" a UOAM już nie działa ;p

Mam IDENTYCZNIE to samo. Też UOAM nie działa, reinstal nie pomaga. Masakra

Agraeld

nie trzeba bylo chyba patchowac clienta  - tylko odrazu  aktualizacje... -  ja tak zrobilem, wszystko dziala i widze zmiany na ocllo

Lindi

ja nic nie patchowałam :<

^MK

Rudus: Ja również nic nie patchowałem. Teraz spróbowałem. 15 czekałem, pasek ani drgnie dalej, brak odp na liscie zadań.

Może od razu rozwiążemy ten problem.