Zmiana mapy ?

Zaczęty przez DragoN, 2010 10 13, 07:55:02

Poprzedni wątek - Następny wątek

Guardian

Cytat: Dam w 2010 10 13, 15:29:05
Rudus: Ja również nic nie patchowałem. Teraz spróbowałem. 15 czekałem, pasek ani drgnie dalej, brak odp na liscie zadań.

Może od razu rozwiążemy ten problem.

Ja odpalilem, program mi sie zawiesil na jakies  10min, a potem nagle ruszyl i wszystko dziala....

Karcharot

loader mi sie wieszal, machnalem reka.

sciagasz cala paczke plikow, wrzucasz, rozpakowujesz, odpalasz vinu.exe i gotowe.
Phoenix
CytatNie badz taki cwany obrazasz moja osobowosc
Phoenix
CytatJestes ignorantem to ty lepiej spojz na to co piszesz ja przynajmniej potrafie sie przyznac do tego ze nie mam racji.
:D :D :D

^MK

Tak, karch tak zrobiłem. Ale teraz pytanie, jak naprawić UOAM. Jest czarne, próbuje skalibrować ( bo jest brak kalibracji ). Wpisuje dane, naciskam OK. I nic. Dalej czarno. Włączam ponownie calibrate, a tam pusto, jak bym nic nie robił.

Karcharot

a sciezke do uo i mapy uo masz podana w uoam?
Phoenix
CytatNie badz taki cwany obrazasz moja osobowosc
Phoenix
CytatJestes ignorantem to ty lepiej spojz na to co piszesz ja przynajmniej potrafie sie przyznac do tego ze nie mam racji.
:D :D :D

Lindi

Dam mam dokładnie to samo ;)
"Dobry elf, to martwy elf" -Marszałek Milan Raupenneck

"-To nie gracz ma latać za GMem... To GM ma sprawić żeby gracze nie chcieli koxac/lać się po mordach a zechcieli pobawić się w klimat." Thiass

cug

no i na 90% Karcharot Wam powiedział w czym rzecz.

Lindi

niezbyt bo to dziś ustawiałam i MUSI być dobrze a nie jest

"-To nie gracz ma latać za GMem... To GM ma sprawić żeby gracze nie chcieli koxac/lać się po mordach a zechcieli pobawić się w klimat." Thiass

cug

Wrzuc uoam do folderu z gra i wyczysc sciezke ew zainstaluj do folderu z gra. Powinno smigac.

Sadi666

Nie ma lepszego sposobu niż podmiana ręczna plików. Ściągam, rozpakowuje, kopiuje do folderu z grą, potwierdzam zamianę, odpalam vinu.exe, vinu patchuje pliki, "Naciśnij dowolny klawisz aby zakończyć", Ultimka śmiga, UOAM od razu zaktualizowane.

W UOAM musicie podać ścieżkę do pliku mapy UO. Jeśli tamten zostanie podmieniony, w UOAM nie trzeba już nic zmieniać, po prostu przy kolejnym włączeniu będzie korzystać z tego nowego pliku (bo przecież ścieżka do niego się nie zmieniła :P).

Lindi

jeny no ustawiłam pierw ręcznie ścieżkę.. potem nawet  z automatu kazałam ustawić.. i dupa blada.

Snibril666

Mialem kiedys ten sam problem i ktos mi wyslal swojego dzialajacego uoama i wydaje mi sie ze to wystarczylo

DzikiHL

A mój UOAM za każdym włączeniem chce konfigurację zoomu, jeśli się na nią zgodzę to się program zawiesza, więc się na nią nie godze.

A co do aktualizacji plików, mi ani ręcznie ani przez laoder nie robi tego prawidłowo. Za każdym razem np nie widzę np grafiki szalonego ostarda pod tyłkiem gracza i paru innych dziwnych obiektów. I muszę z tym żyć?
Buccaneer's Den - Ziemie Piratów zapraszają do siebie!
Temat na forum o mieście
#bucc-dm - kanał miasta na ircu
Opis miasta na stronie DM

^MK

Tak siezke mam podana

Duck

CytatA mój UOAM za każdym włączeniem chce konfigurację zoomu, jeśli się na nią zgodzę to się program zawiesza, więc się na nią nie godze.

A co do aktualizacji plików, mi ani ręcznie ani przez laoder nie robi tego prawidłowo. Za każdym razem np nie widzę np grafiki szalonego ostarda pod tyłkiem gracza i paru innych dziwnych obiektów. I muszę z tym żyć?

uruchom jako administrator, w obu przypadkach
There is no God but Allah, and Mohammed is his messenger.

*click*

Aion

dobra - mi nie dziala ;D
Pliku + vinu i bieda ale uczciwa
stay low move fast, kill first die last. one shot one kill not luck just skill

nullum magnum ingenium sine mixtura dementiae fuit