Wiara

Zaczęty przez zel, 2010 11 04, 14:36:21

Poprzedni wątek - Następny wątek

zel

Zastanawiam się którzy bogowie mają najwięcej wyznawców. Robił ktoś takie statystyki, albo dało by się sprawdzić coś takiego w łatwy sposób? Nie chodzi mi tu o wykorzystanie tego w żaden fabularny sposób, po prostu lubię statystyki i jestem ciekawy ;P Ciekawa sprawą jest też którzy bogowie mają najwięcej "boskiej mocy" (suma punktów wiary wyznawców którego boga jest największa). Chociaż to już może nie być takie łatwe do sprawdzenia.

Da się to sprawdzić? A jeżeli się da, to czy można takie informacje zamieszczać na forum publicznym czy to informacja niedostępna zwykłym śmiertelnikom?
Cytat: Shunt
Cytat: ThorDM to trudny shard
Raczej DM to shard trudnych ludzi.  :wink:
Zachęcam do testowania skryptów mojego autorstwa.

Sul

Przeprowadź ankietę w grze :) Dałoby się takie info wyciągnąć, ale trochę za dużo z tym zabawy, żeby tylko zaspokoić swoje widzimisię :)

zel

To że się da to się domyślałem. W końcu nie takie rzeczy jesteście w stanie stworzyć ;) No ale jeżeli na sprawdzenie tego trzeba by poświęcić więcej niż 30 sekund to rozumiem, że nie ma co się z tym męczyć. Mówi się trudno i dzięki za takie info.

Do zamknięcia/usunięcia.
Cytat: Shunt
Cytat: ThorDM to trudny shard
Raczej DM to shard trudnych ludzi.  :wink:
Zachęcam do testowania skryptów mojego autorstwa.

Gofer

Nie do końca. Jest pewien licznik, który może coś Ci powiedzieć. No ale to rpg z kapłanami i questa na to najlepiej.
życie za krótkie aby się denerwować innymi, po za tym jak się denerwujesz, to Ci się ręcę trzęsą, oddech masz urywany i muszka ze szczerbinką gorzej współgra

jestem przyjaznym GM-em - powiedziałem i rzuciłem 150 graczy na pożarcie Panu Smoków - najadł się
@Aqe " bo kobieta to tez czlowiek"