Demonolog

Zaczęty przez Dragart, 2010 11 06, 12:52:56

Poprzedni wątek - Następny wątek

Tinerot

Jak dla mnie magia mogłaby nie być wymagana pod warunkiem, że Demonologia wprowadza identyczne ograniczenia co magia.
(18:42:51) Dhagt: asylum
(18:42:53) Dhagt: gral w ogole w uo?

Gucio

Cytat: Roberto w 2010 11 07, 01:23:55
Gucio, jesteś pewny? Bo chciałbym zapomnieć magie do tego poziomu, żeby używać samego demonologa.

Ja bym jednak poczekał na wypowiedź ekipy. ;P

Wol

nie da sie miec 1 magi?;d bo orb uczy 33 a grzybi sie magie cala od razu a nie na procenty jak inne skille;p

KusKus

No i nasz pierwszy DM-owy demonolog Rincewind (czy jak siego tam pisalo) sie nie doczekal :P

Gucio

Cytat: Herpin w 2010 11 07, 07:30:33
No i nasz pierwszy DM-owy demonolog Rincewind (czy jak siego tam pisalo) sie nie doczekal :P

Chyba Ricewind. :P

Spider

~M

Tak jak rincewind z książek Terry'ego Pratchett'a.

Roberto

Cytat: WolAn w 2010 11 07, 03:39:43
nie da sie miec 1 magi?;d bo orb uczy 33 a grzybi sie magie cala od razu a nie na procenty jak inne skille;p
Da się, zapomniałem sobie właśnie 0,1% :P

Thorus

oslabisz bardzo swoja postac stracisz moblinosc itp. dlatego lepiej zostaw przynajmniej odrobine magi by moc grac jakos normalnie :)

Ja chcialem zrobic Bma z szamanizmem bez magi ale zrezygnowalem bo za duze utrudnienie w grze i tez sie zastanow nad tym czy chcesz tego.

Guardian

Cytat: Marsh w 2010 11 07, 11:49:08
Tak jak rincewind z książek Terry'ego Pratchett'a.

Wlasnie to chcialem napsiac, ale mnie uprzedziles Andrzeju ;<

Sul

Wystarczy 1 magery. Z czasem może i w ogóle nie będzie magery wymagane tyle, że trzeba dodać ucinanie statów i bojówek dla kogoś kto uczy się demonologii bez magery. Na razie więc zostanie jak jest.

Roberto

O to bardzo fajnie!
A to leczenie Demonologa działa tylko na demony, czy siebie też można tym leczyć?

Zathaniel

Czy paraliż umysłu ma jakieś dodatkowe kruczki? użycie 1/moba ? a może 5 min trwania na 30 min delaya?
Cytat: Raaban w 2011 10 04, 18:06:16
Aion no i teraz wyszedłeś na idiote w sumie jak zawsze.

ignaś

Fajna klasa. Uniwersalna, bo i duzo zrobi w solo pvm i w wyprawach i na pvp tez moze byc ciekawa. Grati pomyslu.

Pytanko odnosnie paralizu umyslu:
1. Czy zadawanie sparalizowanemu mobowi obrazen wybija go z paralizu?
2. Czy sparalizowany mobek rzuca jakiej czary z puli swojej many - zarowno ofensywne jak i leczenie?
NEW WORLD RECORD:
Cytat: daroganIgnaś : przygadywał kocią garnkowi

Ainn

Cytat: ignaś w 2010 11 07, 21:43:50
Fajna klasa. Uniwersalna, bo i duzo zrobi w solo pvm i w wyprawach i na pvp tez moze byc ciekawa. Grati pomyslu.

No dzieki :D Od strony kulis to prace nad demonologiem rozpoczalem w listopadzie 2009, czyli defacto rok temu. nie bede mowil o zamysle czarow bo niech to zostanie dla was :) ale demonolog tworzony byl z mysla, ze ma to byc skill zupelnie inny niz pozostale gdzie nie ma kopii czarow - cos jak psionik. Pod koniec sierpnia 2010 po moim powrocie na DM dokonczylem opracowanie, pomysly na czar pochodzily glownie z mojej glowy, ale pomogli tez sami gracze. Nie wiem czy pamietacie, ale kiedys byl temat na forum jak byscie widzieli demonologa, pare osob tez napisalo mi PW :) Dzieki wszystkim za pomoc w opracowaniu :D

W sumie mam jeszcze pomysly na inny skill, ale od tego trzeba troche odpoczac  ;D

Podziekujcie Sulowi za mega szybkie oskryptowanie! Bo zrobil to w doslownie pare dni  ;D