Tokuno

Zaczęty przez Dawidzer, 2010 11 02, 22:01:24

Poprzedni wątek - Następny wątek

Dawidzer

Witajcie!

Jest możliwość gry na wyspach Tokuno czy tak jak na większości serwerów jest to zablokowane?

ethanoll

Witaj i ty!

Nie ma możliwości gry na wyspach Tokuno i tak, jak na większości serwerów jest to zablokowane.
Oficjalny kanał irc Księstwa Ocllo: #bp

DragoN

Tak zwiedzając forum natrafiłem na ten temat .. a może by tak dodać kolejną mapę:D ? jakiś ospawn itp te wyspy są w sumie ładne ;p
Cytat: Mekmar w 2010 11 30, 14:39:41
Cytat: Lindi w 2010 11 30, 13:19:47
Dziewczyną się zajmij a nie UO :<
Dziewczyna nie order, nie ucieknie.

Guardian

Cytat: DragoN w 2010 11 09, 09:53:03
Tak zwiedzając forum natrafiłem na ten temat .. a może by tak dodać kolejną mapę:D ? jakiś ospawn itp te wyspy są w sumie ładne ;p

Wszystko fajnie, tez bym chcial nowe lokacje, ale i tak jest sporo  miejsc ktore są martwe i moze warto byloby jakos je zagospodarowac

Spider

Zanim dodasz nową mapę, to dodaj ze 150 online. Już teraz sporo lokacji jest wiecznie pustych.

DragoN

Spider, a chodzisz na PvM :D ? Jak idziesz na PvM między 18 a 23 w normalne dni to możesz być pewny, że 2/3 miejscówek jest puste a 1/6 jest w trakcie czyszczenia ;)

Dragart

o 1 w nocy 2/3 jest puste. Nie mowie tu o lesie pod yew tlyko o konkretnych solo mobach.

DragoN

Dla sprostowania ja też o takich mówię ;)

kwiatek

Cytat: DragoN w 2010 11 09, 14:33:35
Spider, a chodzisz na PvM :D ? Jak idziesz na PvM między 18 a 23 w normalne dni to możesz być pewny, że 2/3 miejscówek jest puste a 1/6 jest w trakcie czyszczenia ;)

i co z tego? to, że tobie się nie podoba, że nie masz co bić to nie powód żeby wprowadzać następną w dodatku syfną mapę, która już w ogóle zmniejszy interakcje między graczami, gdyż po prostu - za mały online na 3 mapy.

Nath

Za maly online na nowe mapy. Chodze na pvm 18-23, jest co bic.
Potrzebujesz pomocy?
#pomoc-dm - Zapraszam

Ksiestwo Skara Brae
#skara-brae

Fora Skara Brae i Trinsic
www.zdobywcydm2.fora.pl

Wilkolaki - Likantropy - dostep do nadforum
Podania: wilki.podanie@gmail.com  Lub PW

Spider

Jak wyżej, na spawny mobków nie narzekam - na spawny graczy w różnych lokacjach już tak ;) Czasami nawet w podanych przez ciebie godzinach ciężko kogoś spotkać.

Nanuki

@Nath: powiedzial gracz ktory te moby wybija ;]

Borry

Godzina 20, online 75.
Twierdza Krasnoludów - pusto
Ocllo - pusto
Cove - pusto
Dollenost - pusto
Yew - 1 osoba
Jhelom - pusto
Magincia - 2 osoby

Dalej już mi się nie chciało.

I to jest najlepszy argument, czemu nie powinno być kolejnej mapy. I miast, skoro już o tym mowa.

DzikiHL

Borry, DM to trudny shard, dodatkowo DM to kox shard. Dodatkowo zapraszam do Buccaner's Den ;]
W mieście aktualnie się tylko bierze po koxie w lesie zapasy na kolejny kox w lesie, i lecisz.
Buccaneer's Den - Ziemie Piratów zapraszają do siebie!
Temat na forum o mieście
#bucc-dm - kanał miasta na ircu
Opis miasta na stronie DM

McDevil

Cytat: Borry w 2010 11 09, 20:07:49
Godzina 20, online 75.
Twierdza Krasnoludów - pusto
Ocllo - pusto
Cove - pusto
Dollenost - pusto
Yew - 1 osoba
Jhelom - pusto
Magincia - 2 osoby

Dalej już mi się nie chciało.

I to jest najlepszy argument, czemu nie powinno być kolejnej mapy. I miast, skoro już o tym mowa.

Nie wiesz gdzie szukać. Jak chcesz zobaczyć sporo graczy idź pod portal Brit, Vesper.