Czary a pvm

Zaczęty przez MojoJojo, 2010 11 10, 14:42:49

Poprzedni wątek - Następny wątek

ignaś

Sorry za OT. Nunc dokoxal? O_o

Edzio: Ok juz wiem. Gratki J.
NEW WORLD RECORD:
Cytat: daroganIgnaś : przygadywał kocią garnkowi

Sul

Cytat: MojoJojo w 2010 11 11, 00:20:38
Cytat: Sul w 2010 11 10, 19:31:02
Cytat: MojoJojo w 2010 11 10, 14:47:50
Aha czyli na pvm... nie moge zadawac obrazen tylko lecze i an ort ?
A zeby dps robic musze miec shamana lub psionika?
Wiec reasumujac ktos sprawil ze magiczna klasa ma sie wzgledem dps nadawac tylko do pvp/pk?

Z gory przepraszam za pytania ktore moga wydawac sie durne ale wiekszosc zmian jest irracjonalna poprostu.

Przerzucanie się mobka na gracza po oberwaniu czarem jest na dmie odkąd pamiętam :)

U demonologa jest też jeden czar ofensywny nieprzerzucający.

Rozmawiamy o zwyklym magu :P

Kiedys tak nie bylo :P

Nie wiem kiedy tak nie było. Na pewno było tak jak zaczynałem grać czyli jakieś 6 lat temu.

Karcharot

mi tam to pasi..

chcesz zadawac dmg to koxasz dodatkowy skill i ze zwykleg ssaka robisz sie ssakiem mogacym zadawac dmg.

(chociaz nie ukrywam ze po cichu liczylem na klase(zamiast demonologa), ktora wlasnie na taki styl gry bedzie nastawiona.. taki typowy mag od dmg, oczywiscie po skoxaniu jakiegos tam skilla)

i..  zastanawial sie ktos moze kiedys na daniu dla BMa opcji zeby np jego corpy nie sprawialy ze mob sie przerzuca?
taki fajny smaczek dla tej klasy moim zdaniem(sa oczywiscie tym nie gram, zeby nie bylo ze pod siebie)

Ogolnie...  sytuaca taka jak teraz jest od kiedy tylko pamietam, wiec od kilu ladnych lat i wszystko gra i buczy :)
Phoenix
CytatNie badz taki cwany obrazasz moja osobowosc
Phoenix
CytatJestes ignorantem to ty lepiej spojz na to co piszesz ja przynajmniej potrafie sie przyznac do tego ze nie mam racji.
:D :D :D

Arg

Ja się podczepię co do przerzucania, wytrzymałe magiki coś zmieniają w tej kwestii? Kiedyś chyba tak było, nie jestem jednak pewien, jak teraz to wygląda? Bo testy nic nie pokazały że działa, ale był mocny mobek i dobry magik.
"Kto wespół ze mną krew przeleje, ten mi bratem"

Karcharot

od wytrzymalych sie nie przerzuca (przynajmniej jeszcze do niedawna)
Phoenix
CytatNie badz taki cwany obrazasz moja osobowosc
Phoenix
CytatJestes ignorantem to ty lepiej spojz na to co piszesz ja przynajmniej potrafie sie przyznac do tego ze nie mam racji.
:D :D :D

DragoN

Może wprowadzić 'wytrzymałe' do magii szamanizmu nekromancji wampiryzmu demonologii psionika które powodowały by możliwość rzucania spelli bez przerzucania się :P ?
Cytat: Mekmar w 2010 11 30, 14:39:41
Cytat: Lindi w 2010 11 30, 13:19:47
Dziewczyną się zajmij a nie UO :<
Dziewczyna nie order, nie ucieknie.

MORFI

,,Jedźcie i walczcie. Szkolcie się i zwyciężajcie! Bracia Krwawego Smoka od dziś misję swoja już znacie, na chwałę Abhorasha, wypełnijcie ją i bądźcie wolni!"- Kirthor Bathed-in-Blood- Rycerz Krwawego Smoka z Mousilion do swych Thrali