Trapka

Zaczęty przez kwiatek, 2010 11 10, 16:35:13

Poprzedni wątek - Następny wątek

kwiatek

Pierwsza sprawa - 117 skilla, exp tytanit nożyk, bardzo porządnie najedzony, na blessach i rzadziej mi trofea exp wychodzą niż robiąc na samych blessach, bez magika, zwykłym blessowalnym nożykiem. Zatem pojawia się pytanie - czy magik i nożyk w ogóle coś dają jeśli o to chodzi ?

Druga sprawa - nie ma punktów za trofea expowe w .tytuly. Czy to celowe ominiecie czy błąd?

Prorokpl

Sam mam trapke i to bardzo bidny skill w unowocześnienia. Większość zmian była czysto pod pvp a o rzemieślnikach żyjących z trofeów się zapomina. Co do nożyka lepiej jest exp bo sprawdzałem, ale co do magików to nie wiem.

Zathaniel

Czy prefix jest widoczny w gumpie traperki? Chodzi mi o to czy jak traper zobaczy Traper Zdzisiek to będzie wiedzieć czy musi zakładać magola żeby go .trop -ić.
Cytat: Raaban w 2011 10 04, 18:06:16
Aion no i teraz wyszedłeś na idiote w sumie jak zawsze.

Prorokpl

Cytat: Zathaniel w 2010 11 10, 22:05:23
Czy prefix jest widoczny w gumpie traperki? Chodzi mi o to czy jak traper zobaczy Traper Zdzisiek to będzie wiedzieć czy musi zakładać magola żeby go .trop -ić.

Nie, takie rzeczy jak przypiski nie wyświetlają się w trapce.

ignaś

Na pewno nozyk ma wplyw na szanse. Z tego co pamietam rowniez dex int i magik. Chyba ze cos zmieniono w oskrypcie.
NEW WORLD RECORD:
Cytat: daroganIgnaś : przygadywał kocią garnkowi

Felixor

kwiatek co powiesz na skill 119? i tez nie wychodzi? ;)
"Nie będzie miał nigdy prawdziwych przyjaciół ten, kto nie lęka się robić sobie wrogów."
"Na imię mi "Legion", bo nas jest wielu."