STRAZ AURIN

Zaczęty przez AbelarD, 2010 11 14, 14:36:33

Poprzedni wątek - Następny wątek

AbelarD

pytanie czysto orientacyjne, dlaczego na Aurin pojawiła się straż?

Jackob

to samo pytanie, kto i po co ja tam postawil?

DzikiHL

Pewno ktoś przejął miasto i zamierza zagospodarować
Buccaneer's Den - Ziemie Piratów zapraszają do siebie!
Temat na forum o mieście
#bucc-dm - kanał miasta na ircu
Opis miasta na stronie DM

Spider

To niech postawią przejście Sosaria - Ishendar w normalnym miejscu dostępnym dla wszystkich, a dopiero później wpadają na genialny pomysł stawiania straży.

Karcharot

masz szmuglera ;>
Phoenix
CytatNie badz taki cwany obrazasz moja osobowosc
Phoenix
CytatJestes ignorantem to ty lepiej spojz na to co piszesz ja przynajmniej potrafie sie przyznac do tego ze nie mam racji.
:D :D :D

Jackob

jak mozna przejac miasto gdzie nie ma kamieni?

Zathaniel

To nie straż tylko moby, albo.. straż śmiertelna. Czyżby testy przed powrotem do straży z pierwszego Systemu Księstw?
Cytat: Raaban w 2011 10 04, 18:06:16
Aion no i teraz wyszedłeś na idiote w sumie jak zawsze.

Zywol

no dobrze ale dlaczego nikt nie pomyślał ze osoby które maja red tez by chciały poruszać się taniej z ish i na ish. szmuglerem za kilka k kilka razy dziennie to niefajna perspektywa  :P
"Jeśli wierny jest na prawdę wierny swemu bogowi to załatwi sobie asyl w mieście gdzie świątynia stoi lub będzie żył na wygnaniu, prześladowany."

Logika DM'a ;)

Zathaniel

Jeśli jesteś redem i sam na to zapracowałeś ( nie mówię że nieuczciwie ) to jako takie pojęcie o grze już masz. Straży pieszej na otwartym terenie nie zgubisz?
Cytat: Raaban w 2011 10 04, 18:06:16
Aion no i teraz wyszedłeś na idiote w sumie jak zawsze.

licho

Podejrzewam że to test, tego co obiecaliśmy ;]
Przed lichem nie można było się uchronić, jedynym sposobem było cierpliwe znoszenie go i oczekiwanie aż odejdzie.

A Mae kasuje wiadomości bez powiadomienia użytkownika o tym że usunął, co jest bardzo niekulturalne.

Ainn

Szkoda ze testy nie odbywaja sie w drugim miescie na Ilsheanar, ktore praktycznie jest wymarle - na 15 odwiedzin spotkalem 1 osobe ;)
Moze lepiej umiescic ta smiertelna straz obok jakiejs twierdzy lub wartowni? ( i dodac stosowna informacje, zeby ludzie nie byli zaskakiwani w taki sposob).

Jackob

kurde w sumie zawsze tak zaskakiwali... a my zawsze placzemy.

Jakie to stare.,. ::)