Dghat - sprzeciw

Zaczęty przez Jackob, 2010 11 25, 19:45:19

Poprzedni wątek - Następny wątek

Jackob

Takie male pytania :

Czy wy nie macie dosc doswiadczenia z awansowaniem do waszej ekipy gracza czynnie uprawiajacego pvp?
Czym sobie na to zasluzyl? Mozecie nam odpowiedziec?

Nie nie znam sprawy terila, nie rozmawialem z nim.

Nie wierze mu. Uwazam , ze jest ewidentnie przeciwko graczom z innych frakcji.

Przykladow niecheci mam 4 moze znajde 5. Ja , czy inni tez? nie wiem. Nigdy nie bylo problemow, a z nim sa wielkie, a teraz Teril.

Nie wierze w przypadki.

Molt

Człowieku co ty piszesz jaki dhagt z tego co widze to terilowi pojechalo sie ostro w grze na ekipe bo ktos go zabil w banku po zmianach z straza. Jak bys nie zauważył to czytaj ten tekst od od dołu.

ps. jest mi żal takich graczy jak teril czy reszta z chaosu wielki bulwers ze jakis gracz pvp dostal gma a przypomnij sobie ile osob co sa w ekipie badz byly w niej graly pvp ile osob z chaosu przewinelo sie przez ekipe a nastepnie napisz cos konstruktywnego.

Jackob

pisze o swoich odczuciach a nie sprawie terila.

Czy ja gdzies go bronie?  Nie bron dghata sprawa terila.

Pisze co uwazam.

Molt

sam podales przyklad terila to ci pisze co z nim bylo

ignaś

Owszem Molt, duzo osob z Chaosu przewinelo sie przez Ekipe ALE zawsze mialy zakaz aktywnego uczestniczenia w PVP. Nie wiem jak jest z Dhagtem ale Jackob napisal ze jest aktywny.

Wiadomo ze wiekszosc Ekipantow wywodzacych sie z danej grupy jest im przychylna. Ci ktorzy byli z Chaosu przewaznie opiekowali sie Chaosem wiec z urzedu "faworyzowali" nas bo takie bylo ich zajecie. Nigdy nie udzielali nam jakis ukrytych informacji i nie pomagali w jakis nieetyczny sposob.

Jak masz problem Jackob z Dhagtem to z doswiadczenia lepiej pojsc i po cichu to zalatwic z kims ze szczebla wyzej niz tak na forum wywlekac takie sprawy. No chyba ze masz jakies dowody i konretne argumenty. Jak Cie znam to masz, a jak masz to je przedstaw bo tak to caly temat nie ma sensu.
NEW WORLD RECORD:
Cytat: daroganIgnaś : przygadywał kocią garnkowi

Sul

Jackob pomijając już fakt, że twoja "skarga" nie jest do końca napisana po polsku, to nie znajduję tam żadnych argumentów za tym, że Dhagt źle wypełnia swoje funkcje lub nie nadaje się na to stanowisko.

Do czasu aż nie przedstawisz konkretnych dowodów sugeruję nie zakładać podobnych tematów.

Will

Ja jestem osobą odpowiedzialną za wprowadzenie Dhagt'a do Ekipy. Wysłał sensowne podanie. Przedstawił się jako osoba godna zaufania. Z resztą znam go też z PvP, irc'a, forum pewnie dłużej niż niejeden z aktualnych graczy PvP. Osobiście uważam go za jednego z tych bardzo niewielu "normalnych", którzy swoją wiedzą i doświadczeniem mogą pomóc jako porządkowi.

To co ostatnio uprawiacie to dość smutny show zawiści. Ze wszystkich jęków i płaczów tylko jeden był podparty jakimikolwiek faktami (data, godzina, miejsce i co właściwie się stało, że mogło wskazywać na działanie celowe GMa). Jednak i ten przypadek po zbadaniu logów okazał się zawistną próbą podkopania Dhagt'a mimo, że to nie on brał w tej scence udział. Dlatego uważam, że te jęki są smutne, bo świadczą o bardzo niskich pobudkach, którymi się kierujecie. Jeśli chcecie zgłaszać zastrzeżenia to możecie to zrobić bardzo prosto wysyłając do administracji maila z treścią: co się stało, o której dokładnie godzinie. Tylko tak można coś po logach prześledzić.

P.S. Z tego co wiem Dhagt udziela się mało lub w ogóle w PvP. Jakoś sam byłem graczem PvP i jeszcze aktywnie grającym do tego i nie pamiętam tylu skarg z tego faktu. Myślę, że to zwyczajne ocenianie człowiek na podstawie szyldu pod którym gra.
Cytat: LindiJak gracze rpg muszą żyć z pk to niech gracze pvp żyją z rpg.