Zmiany w wampirze.

Zaczęty przez McDevil, 2010 11 26, 21:34:49

Poprzedni wątek - Następny wątek

McDevil

Czy w związku ze zmianami nekro, jak i szamana, ekipa przewiduje jakiekolwiek zmiany w działaniu czarów wampira ?
Oczekuje jedynie odpowiedzi od ekipanta.

Hexin

skoro tylko do ekipantów pytanie, to czemu nie napiszesz pw?

McDevil

Nie prosiłem o komentarze, wyczyść ktoś temat.
I nie pisałem pw, bo nie jestem jedynym wampirem którego to interesuje.

Maelui

Dobry temat McDevil
tez mnie zastanawia ta kwestia bo jak dotąd zmiany byly we wszystkich klasach tylko nie wamp ;]

moze niech wampiry napisza co trzeba zmienic zeby ekipie bylo latwiej?

od siebie napisze ze na zmiane zasluguje wchodzenie crime po czarach i od dawna walkowany temat pozorów życia włączane komendą .on/off

GOB

a ja mysle ze wamp( i pewno beh/lik) nie jest tak latwa rzecza do poprawienia jak szaman czy nekro czy nawet napisanie nowego skila(demonolog) dlatego jest odsuwany na wolne czasy

a moze by napisac wampa od nowa bo z wlasnego doswiadczenia wiem ze latwiej cos zrobic jeszcze raz od nowa jak szukac bledu
bleeee

Will

Z tego co wiem to zmiany w skillach opracowują głównie sami zainteresowani nimi. To nie koncert życzeń "Weźmy się i zróbcie".
Cytat: LindiJak gracze rpg muszą żyć z pk to niech gracze pvp żyją z rpg.

Sul

To co napisał Will plus to, że wamp kilka miesięcy temu był poprawiany (przy okazji dodatkowych typów krwi, dla tych co nie pamiętają).

Nie twierdzę, że nic nie będzie w nim robione, ale jeśli będzie, to tylko po tym jak to opracujecie z dodatkowym założeniem, że zmiany mogą dotknąć tylko czary.

Maelui

nie chciałam zeby to brzmialo jak koncert zyczen ;) i nie mial zapewne tego na mysli McDevil