Blad UO?

Zaczęty przez Nanuki, 2010 11 28, 21:18:04

Poprzedni wątek - Następny wątek

Nanuki

czy moze mi ktos powiedziec dlaczego tak widze niektore grafiki? a raczej nie widze?

i tak samo jest z Demonami zwyklymi - inna grafika - ta stara oraz demonami hordy - widze je jako lapiony.

PO załadowaniu wszystkich plikow z dm-uo.pl i uzyciu vinu nadal nie widze..

Zyzio

to taki pro widmak? ja go kupie  ;)
***<Kap^^> kto nie gral w uo ten nie zna zycia***
KANDYDACI NA DROWA:
http://dm-uo.pl/forum/index.php/topic,18495.msg306994.html

Karcharot

nowy mount- kameleon :)
Phoenix
CytatNie badz taki cwany obrazasz moja osobowosc
Phoenix
CytatJestes ignorantem to ty lepiej spojz na to co piszesz ja przynajmniej potrafie sie przyznac do tego ze nie mam racji.
:D :D :D

Ghg

sprobuj .aos on nanuk i restart. sam nie wiem co to moze byc w sumie.
Ostatnie słowa Woltera brzmiały : "To nie najlepszy czas, na robienie sobie wrogów". Tak odpowiedział na pytanie księdza, czy ten wyrzeka się diabła.

promuje wegetarianizm w krajach trzeciego swiata.

zolta

ja tak mialem jak nie dopaczowalem dokonca... mamy troche grafik z nowszych wersji

IN STEEL WE TRUST

Remember remember the fifth of November
Gunpowder, treason and plot.
I see no reason why gunpowder, treason
Should ever be forgot...
[/i

Nanuki

ghg juz dlugo nie ma komendy .aos on :(

Sul

Jeśli to jest na Ilshenar to znany i stary problem. Nie ma się co nim przejmować :)

Nanuki

Ghg

a podmieniales clienta moze? niech ci ktos podesle swojego i odpal z niego.
Ostatnie słowa Woltera brzmiały : "To nie najlepszy czas, na robienie sobie wrogów". Tak odpowiedział na pytanie księdza, czy ten wyrzeka się diabła.

promuje wegetarianizm w krajach trzeciego swiata.

licho

zaktualizuj pliki,
jak tak miałem to przeisntalowałem uo, spatchowałem uopatcherem od nowa i działa dobrze.
Przed lichem nie można było się uchronić, jedynym sposobem było cierpliwe znoszenie go i oczekiwanie aż odejdzie.

A Mae kasuje wiadomości bez powiadomienia użytkownika o tym że usunął, co jest bardzo niekulturalne.