jakosc strazy ( nowy news )

Zaczęty przez zolta, 2010 12 01, 16:31:03

Poprzedni wątek - Następny wątek

zolta

Cytat- jakosc straznika wzrasta wraz z jakoscia jego oreza

czy brany jest po uwage rodzaj broni, jakosc broni czy ruda / drewno z jakiej bron zostala zrobiona czy wszystko po trochu ?

IN STEEL WE TRUST

Remember remember the fifth of November
Gunpowder, treason and plot.
I see no reason why gunpowder, treason
Should ever be forgot...
[/i

licho

Ależ zolta, co zolta...

jak strażnik ma pięści to nie umie walczyć, jak strażnik ma kij pastuszy od vedora to bije jak kijem pastuszym od vendora a jak ma exp boski tytaniowy topór katowski to bije jakby miał w ręce exp boski tytaniowy topór katowski.

Przed lichem nie można było się uchronić, jedynym sposobem było cierpliwe znoszenie go i oczekiwanie aż odejdzie.

A Mae kasuje wiadomości bez powiadomienia użytkownika o tym że usunął, co jest bardzo niekulturalne.

spocik

Czy straz bije moby w miastach?

Dzis w Delucji straznik Blackthorna bil demona hordy (malego), po czym zjumal jego loot (*pochyla sie nad cialem*).

zolta

@ licho

no myslalem ze ich pałer wzrasta wraz z bronią niezależnie od broni :D

ot przekombinowany umysl mam :D

IN STEEL WE TRUST

Remember remember the fifth of November
Gunpowder, treason and plot.
I see no reason why gunpowder, treason
Should ever be forgot...
[/i

licho

Cytat: spocik w 2010 12 01, 17:43:47
Czy straz bije moby w miastach?
Cytat: spocik w 2010 12 01, 17:43:47
Dzis w Delucji straznik Blackthorna bil demona hordy (malego), po czym zjumal jego loot (*pochyla sie nad cialem*).

i to chyba wszystko.
Przed lichem nie można było się uchronić, jedynym sposobem było cierpliwe znoszenie go i oczekiwanie aż odejdzie.

A Mae kasuje wiadomości bez powiadomienia użytkownika o tym że usunął, co jest bardzo niekulturalne.

Blind951

To się podłącze : Nie mając wojny a mając banicje w mieście x istnieje możliwość zabijania straży?

licho

Bosh....

Cytat: Duck w 2010 12 01, 15:11:31
Straznicy
- w przypadku, gdy miasto jest w stanie wojny, straznicy sa SMIERTELNI

Ja chyba zacznę jakieś kary na forum robić za brak myślenia.
Jak miasto jest w stanie wojny z jakimkolwiek miastem to oba te miasta mają strażników śmiertelnych.
Jak miasto nie jest w stanie wojny z żadnym innym miastem to ma strażników nieśmiertelnych.
to czy masz banicje w mieście, czy azyl, czy też to że przed chwilą zabiłeś 100 worgów a nawet to czy masz zrobiony tytuł pogromcy minotaurów nie ma żadnego zaczenia dla śmiertelności strażników miasta.

I mówię tu o strażnikach miasta, a nie strażnikach skarbów ani Strażniku Bram Piekielnych czy też o strażnikach graczach którzy też są śmiertelni i to zawsze bo to gracze.
Myślcie, proszę...

Jackob

czemu straz nie dziala juz na komende " za mna" "stop" ? By przestawic straznika musze go usunac?

Czy poprawione zostalo zadawanie dmg strazy? zaden berek nie ustoi 12 + hitow z 2h royal.

Czy bedzie mozliwosc dodania wlasnego zwierzaka pod straz?  Ja to ja, jeszcze z bialym koniem wytrzymam , ale walsnie wrcam od krasnali z TK i dziwnie to wyglada.

Agraeld

dokładnie, ten krasnoludzki straznik na koniu, srednio mi pasuje, moze dać do wyboru wierzchowca ? lamy,konie,niedzwiedzie ?
chcialem wczoraj przestawic straznika bo wszedl mi za winde w tk... mowie "Straz za mna" i 0 reakcji, chcialem go usunac i postawic nowego, nie da sie z .postawnpc
krzycze do niego zwalniam cie, itd, nie dziala.
ogolnie ta straz strasznei sie panoszy, fajnie by było gdyby komenda "stop" zaznaczała jego miejsce gdzie ma stac, a ew. moze odchodzic na x krokow, a nie lazi i blokuje sie gdzies za staticami (?) ;>

Spider

Czy nowa straż już weszła? A jeśli tak, to czy trzeba najpierw skasować starą i dopiero zatrudnić nową, żeby działała? Przed chwilą mag ustał 7 hitów od strażnika z bronią exp tytan, a potem odbiegł sobie pieszo z in mani. Nie, to nie jest płacz, a ino pytanie.

Duck

There is no God but Allah, and Mohammed is his messenger.

*click*

Jackob

rozumiem nowa stara? Czyli jeszcze raz to samo? Rozbierac kasowac wynajmowac ubierac ustawiac?

Nie ma respawnu nowej strazy, nie moge usunac nowej starej strazy

DzikiHL

To ważne pytanie Jackob

Inna sprawa, na kamieniu Buccaners w dziale Skarbiec/Vendorzy
"Aktualnie jest 6 strażników.
Pobierają pensje w wysokości: 0"
Zapomniało zliczać czy nie zabiera?
Buccaneer's Den - Ziemie Piratów zapraszają do siebie!
Temat na forum o mieście
#bucc-dm - kanał miasta na ircu
Opis miasta na stronie DM