Koszty czarów

Zaczęty przez Sadi666, 2010 12 05, 20:57:01

Poprzedni wątek - Następny wątek

Sadi666

Obsydian do nekro, krew wilka Likowi potrzebna chyba jest, surówka kiedyś była do nekromanty tak samo potrzebna, a teraz już to wywalili chyba, a szkoda, bo byłby tani reg.

spocik

Zebra - kucharz, lik, szaman (moge sie mylic co do ostatniego)
Krew wilka - lik, mozliwe, ze kucharz, ale nie mam pewnosci
Serce wilkolka - lik, kucharz

Obsydian mozesz sprzedac po 10 u maga, wiec nie rozumiem jaki z tym problem.

Gorgian

Sabi widze ze masz wiele problemow na temat szaman nekro
zakladasz co chwila nowe tematy szaman ma tansze to a nekto drozsze wez czlowieku ogarnij sie

Molt portal nekro jest owiele lepszy niz szamana w pvp badz
szadow szaman jest lepszy na pvm bo zawola ekipe pod samego mobka
ty chcesz zeby nekro mialo dodatkowego skila Wlamywanie?? bo z tego tak rozumuje zabiles kolesia w domku e zabijmy kogos z naszych to dam czarny pomyslcie kilka razy zanim cos napiszecie

sabi i dobra rada niezakladaj 100000 tematow o nekro tylko zapytaj na Pw Gma

Molt

Cytat: Gorgian w 2010 12 06, 21:08:07
Sabi widze ze masz wiele problemow na temat szaman nekro
zakladasz co chwila nowe tematy szaman ma tansze to a nekto drozsze wez czlowieku ogarnij sie

Molt portal nekro jest owiele lepszy niz szamana w pvp badz
szadow szaman jest lepszy na pvm bo zawola ekipe pod samego mobka
ty chcesz zeby nekro mialo dodatkowego skila Wlamywanie?? bo z tego tak rozumuje zabiles kolesia w domku e zabijmy kogos z naszych to dam czarny pomyslcie kilka razy zanim cos napiszecie

sabi i dobra rada niezakladaj 100000 tematow o nekro tylko zapytaj na Pw Gma

czy ja napisalem ze chce miec czarny na ducha nie niechce miec czarnego na ducha chce rzucac czarny na zywego bedacego w domku tak jak zielonym mozna kogos z domku przywolac

Sadi666

Sadi, jak już.. Raz można zrobić literówkę, dwa to już specjalnie napisane :).

Jaki problem? Z czym mam się ogarnąć niby? Jest to nowa rzecz dla mnie i jak mam ochotę się zapytać na publicznym forum, to zrobię to. Może wolę się zapytać graczy, którzy mają już w tej kwestii doświadczenie i chcę wsłuchać ich zdania, a nie pojedynczego GMa? Jeśli natrafię na jakiś problem, to założę tyle tematów nt. Spirytyzmu ile będę chciał. Z całym szacunkiem, jak nie chcesz, to nie czytaj :).

Swoją drogą może faktycznie macie rację, niektóre czary Szamana mające po 5 sztuk jakiegoś rega to jest dopiero przegięcie :). Nie spojrzałem wcześniej na inne czary. Jeszcze dodadzą więcej regów do Spirola :D.

mirqxx

Cytat: spocik w 2010 12 06, 19:42:48
Zebra - kucharz, lik, szaman (moge sie mylic co do ostatniego)
Krew wilka - lik, mozliwe, ze kucharz, ale nie mam pewnosci
Serce wilkolka - lik, kucharz

Obsydian mozesz sprzedac po 10 u maga, wiec nie rozumiem jaki z tym problem.
zbiera się tego 100 razy więcej niż wykorzystuje
a oczu beholdera, krwawego nasienia odwrotnie
stąd można by coś pozmieniać
to nie jest problem tylko taka uwaga :)

Lindi

Cytat: Molt w 2010 12 06, 09:32:09
Cytat: Szmagiel w 2010 12 05, 21:56:35
To porownaj sobie koszt portalu Druida, a portalu Nekro.
Proponuje zamknac ;<

ta i porownaj sobie wlasciwosci czarny portal da rade uzyc tylko na zywego i nie da sie do domu dac.

Portal dru natomiast mozna na ducha i do chaty postawic co jest bledem i powinno byc tak zbalanoswane jak z portalem nekro. Blizej nekro do przywolywania duchow niz druidowi.

Mi tam nekro robi najazdy na chatę portalem [chatka wynajmowana] A że druid może do duszka portal stawiać to pierwsze słyszę a z szamanem biegam na każde pvm O_O Ja byłam pewna że to nekro tak może.
"Dobry elf, to martwy elf" -Marszałek Milan Raupenneck

"-To nie gracz ma latać za GMem... To GM ma sprawić żeby gracze nie chcieli koxac/lać się po mordach a zechcieli pobawić się w klimat." Thiass

DzikiHL

Ma to swoje powody.
- Duch mógł podejść niezauważony do grupy swoich wrogów, dać znać na mapie i nagle pojawiało się jajko z całym plutonem egzekucyjnym. To samo pewno było możliwe przy pvm, przejść duchem cała instancje i na końcu w bezpiecznym miejscu zwołać kolegów.
- Shaman takiej możliwości nie ma. Może jedynie uratować tego zbłąkanego duszka i przywołać do siebie kiedy biega bez celu (bo skrypt na przenoszenie do miasta robi sobie jaja).

Czy chcecie ten portal udupiać dla "sprawiedliwości" albo pominiecie ten głupi fakt?
Buccaneer's Den - Ziemie Piratów zapraszają do siebie!
Temat na forum o mieście
#bucc-dm - kanał miasta na ircu
Opis miasta na stronie DM

Lindi

Wszystkim po równo! ale dla mnie troszkę więcej

Oczywiście żart ;)
Nikt nikomu nie każe brać skilla który mu się nie podoba i nie pasuje. Rozumiem zgłaszanie czegoś do poprawki.. ale co chwila i wszystkiego?! Nie popadajcie w przesadę.
"Dobry elf, to martwy elf" -Marszałek Milan Raupenneck

"-To nie gracz ma latać za GMem... To GM ma sprawić żeby gracze nie chcieli koxac/lać się po mordach a zechcieli pobawić się w klimat." Thiass