NOWE ZASADY: regulamin pvp..

Zaczęty przez wilq, 2010 12 07, 20:11:45

Poprzedni wątek - Następny wątek

zethaiks

Cytat: Diabeł w 2010 12 09, 08:17:22
@zeth:człowieku, jak ty trzaskasz. Moja postać nie jest zbudowana pod pvp, nie będę jej przebudowywał bo jakiś mastach pvp powiedział mi że to jest kiepsko grywalne. Powiedz mi, może bard ma walczyć z wami lutnią? A może rybak wędką? Kowal przy swoim kowadle pewnie rzuci w was zbroją? Naprawdę, tylko potwierdzasz to co napisałem. Ale NIE MA ZAKAZU, jest WYMÓG. Ale niestety ty nie umiesz tego wymogu zrozumieć, więc nazywasz go zakazem...

wymog = zakaz czegos innego ty chcesz byc zwyklym rybakiem z wedka ja np chce byc zwyklym pk'owcem .... dlaczego tobie bedzie wolno byc bez konsekwencji a mi nie ? jak zabije takiego rybaka nawet z klimatem to i tak jaila dostane bo postac klimatyczna full pvm rpg...  Bo tak wam latwiej a nie nam... To tak jakbys tez musial isc bic moby i z kazdym zaklimacic cos :P
takie dyskusje nie maja sensu bo kazdy bedzie mial swoje zdanie... Ja swoje powiedzialem i juz nic nie dopisuje ;)
Zycze powodzenia w muminkowie dalszym...

Diabeł

Cytat: zethaiks w 2010 12 09, 08:21:35
Cytat: Diabeł w 2010 12 09, 08:17:22
@zeth:człowieku, jak ty trzaskasz. Moja postać nie jest zbudowana pod pvp, nie będę jej przebudowywał bo jakiś mastach pvp powiedział mi że to jest kiepsko grywalne. Powiedz mi, może bard ma walczyć z wami lutnią? A może rybak wędką? Kowal przy swoim kowadle pewnie rzuci w was zbroją? Naprawdę, tylko potwierdzasz to co napisałem. Ale NIE MA ZAKAZU, jest WYMÓG. Ale niestety ty nie umiesz tego wymogu zrozumieć, więc nazywasz go zakazem...
jak zabije takiego rybaka nawet z klimatem to i tak jaila dostane bo postac klimatyczna full pvm rpg...
Nie wiem kto ci takich idiotyzmów naopowiadał. Jeśli zabijesz kogoś z klimatem, to wszystko jest ok.

zethaiks

Cytat
Nie wiem kto ci takich idiotyzmów naopowiadał. Jeśli zabijesz kogoś z klimatem, to wszystko jest ok.

a dlaczego musze wedlug waszego zdania musze zabijac z klimatem ? moze chce odgrywac postac inaczej chyba do tego mam pelne prawo grajac w uo rpg... Moze poprostu chce byc chamskim wrednym bez skrupułów bez zbednych dyskusji zabijac ?

Diabeł

Chamstwa zabrania regulamin. A że chcesz kimś takim być, to świadczy tylko o tobie.

zethaiks

Cytat: Diabeł w 2010 12 09, 08:41:22
Chamstwa zabrania regulamin. A że chcesz kimś takim być, to świadczy tylko o tobie.

Swiadczy o tym jak chce grac a nie jakim jestem. Nie znasz mnie i nie mozesz oceniac mnie po stylu odgrywania postaci.

Zyzio

zethaiks - jak chcesz byc "chamskim wrednym bez zbednych dyskusji" zabijaka to sobie badz ale... musisz umiec takiego odegrac. To o czym ty piszesz nie jest rodzajem koncepcji postaci, to schemat free for all z Quake. Kit z tym, nie musisz nawet mowic jesli puszczasz obrazowe i klimatyczne emoty odpowiadajace sytuacji, ale ja w to po prostu watpie. Wiec uskutecznij ta swoja ambitna postac a porzadkowy z pewnoscia szybciej i dobitniej niz ja wytlumaczy ci skad ten ban  :P
***<Kap^^> kto nie gral w uo ten nie zna zycia***
KANDYDACI NA DROWA:
http://dm-uo.pl/forum/index.php/topic,18495.msg306994.html

zethaiks

Cytat: Zyzio w 2010 12 09, 08:46:47
zethaiks - jak chcesz byc "chamskim wrednym bez zbednych dyskusji" zabijaka to sobie badz ale... musisz umiec takiego odegrac. To o czym ty piszesz nie jest rodzajem koncepcji postaci, to schemat free for all z Quake. Kit z tym, nie musisz nawet mowic jesli puszczasz obrazowe i klimatyczne emoty odpowiadajace sytuacji, ale ja w to po prostu watpie. Wiec uskutecznij ta swoja ambitna postac a porzadkowy z pewnoscia szybciej i dobitniej niz ja wytlumaczy ci skad ten ban  :P

nie odgrywam takiej postaci poniewaz aktualny regulamin mi na to nie pozwala ..
ja tylko wymienilem co moze byc zmienione co powinno byc zmienione a nie jak juz zeszlismy na temat jakim to jestem czlowiekiem za co bedzie ban itp... poprostu wyrazilem to co autor chcial osiagnac w tym temacie.

Bonne

Tak samo dużo jest graczy pvp jak i non pvp.

Jeżeli jest przeginka w jedną strone, to tych drugich ubywa... Niestety ale złotego środka się nie znajdzie...

Skalaboss

To, ze pseudoredy takie jak robhary i inne zabijaja dla stuffu to nic nowego. Wytlumacz mi po co mam kogokolwiek zabić z kim nie mam zatargów dla stuffu skoro mam z 500 różnych setów i mam sprzętu do końca świata. Chaos neutrali po prostu nie rusza. Nie jeden raz interweniowałem na vt, ze neutrali sie nie bije. Co innego jak klimacisz, a jakis gbur ci mówi żebyś wypierdalał bo MY sobie bijemy smoka i przeszkadzasz. Wtedy jedynym rozwiązaniem pozostaje sprowadzić kolesia do parteru i wpisać .zniszcz.

Rey

Amen. - Skalaboss

Pomyslmy fatycznie po co meczyc sie z wydobywaniem, pozyskiwaniem, przetwarzaniem tu kolega nam zachwala zwykle pojscie w las.
Olejmy rzemiosla poczujmy adrenaline. A za kilka miesiecy jak ostatnia zbroja sie rozleci moze cos do niego dotrze.

Ciagle powtarzaja tu osoby non pvp ze nie zalezy nam na niesmiertelnosci.
Tylko zeby uzyc tego czegos miedzy uszami.
Borry: "Papier przepakowany, nożyczki OK. Kamień"

"kolego jesli internet explorer ma odwage zapytac czy moze byc domyslna przegladarka, to Ty nie masz odwagi podejsc do dziewczyny i zagadac?"

zethaiks

Dla satysfakcji. Dla rywalizacji sprawdzenia sie. Dla usmiechu na twarzy. Dla adrenaliny ze sam mozesz pasc i stracic. Dla pokazania kim jest chaos na swiecie .
dlatego warto zabic jezeli nie masz z kims zatargow nawet.
Od zalania dziejow mordercy nigdy z nikim nie rozmawiali nie dyskutowali poprostu zabijali !

zethaiks

A tak zapytam :) dla zartu nie skaczcie znowu na mnie ;)
Jak sobie wyklimace postac obroncy zwierzat (smokow/Demonow - wiem demon to nie zwierze ale cos w ten desen) bede mogl zabijac tych co je bija ? zawsze mozna obejsc to jezeli ktos chce.

przepraszam znowu zapomnialem modyfikuj :P przydalabys sie opcja skasuj swoj post albo polacz z poprzednim :P

Necro

Cytat: zethaiks w 2010 12 09, 09:38:39
A tak zapytam :) dla zartu nie skaczcie znowu na mnie ;)
Jak sobie wyklimace postac obroncy zwierzat (smokow/Demonow - wiem demon to nie zwierze ale cos w ten desen) bede mogl zabijac tych co je bija ? zawsze mozna obejsc to jezeli ktos chce.

przepraszam znowu zapomnialem modyfikuj :P przydalabys sie opcja skasuj swoj post albo polacz z poprzednim :P

Jasne, to moim zdaniem całkiem dobry powód - o ile wcześniej oczywiście wyjaśnisz ofierze czego się dopuściła. Gdybyś mnie w takiej sytuacji w ten sposób stłukł to chyba ostatnią rzeczą jaką bym zrobił byłaby skarga.
Musiałbyś pamiętać tylko, że to także miałoby swoje słabe strony - sam nie powinieneś wtedy zwierząt zabijać, nie powinieneś znajomić się z ludźmi, którzy na zwierzęta polują, bluzgać na panów z trofeami na ścianach, czuć sympatię do druidów i ewentualnie do lików(jako pewnego łącznika między entropią a człowieczeństwem).

Rey

Bardzo ciekawy pomysl. Tylko inkwizycja i pewnie kilka innych gildii bedzie cie lala bez pardonu jak sie pojawisz w ich zasiegu radaru.

Czy gmi cos szykuja? Dali nam temat bysmy sie soba zajeli...
* Rey spoglada na kapitanska czapke Licha  ;)
Borry: "Papier przepakowany, nożyczki OK. Kamień"

"kolego jesli internet explorer ma odwage zapytac czy moze byc domyslna przegladarka, to Ty nie masz odwagi podejsc do dziewczyny i zagadac?"

Skalaboss

Przeglądałem jakies stare filmiki i znalazłem przykłądowy wpad na pvm. Tak to wygląda:
http://www.speedyshare.com/files/25611470/filmik1.wmv
Wnioski wyciągnijcie sobie sami.