NOWE ZASADY: regulamin pvp..

Zaczęty przez wilq, 2010 12 07, 20:11:45

Poprzedni wątek - Następny wątek

Raaban

Bonka nie kłam ;< odrazu zabijasz :<~~~~

Bonne

nom wbijajac flecik w zadek, a dla grzecznym w oko ;)

Hexin

Od razu przyznam się, że nie czytalem calego tematu.

Co mnie osobiście irytowało :
- osoba bedaca pvp nagle uznala, że nie daje rady i sprzedała bajkę, że juz nie bedzie walczyć. Była oczywiście bita jak zawsze, ale w pewnym momencie pewna osoba zaczęła rozdawać jaile za bicie jej. W regulaminie powinno pojawić się coś takiego jak etykietka gracza pvp. Taka osoba to postać, która brała czynnie udział w pvp (w masowych walkach zarówno gildyjnych jak i nie). Od takiej osoby WSZELKIE zgłoszenia powinny być ignorowane z miejsca.
- nie wiem czy nadal istnieje tablica fragów, ale irytujące było jak nagle połowa padawanów powychodzila z gildii. Nawet jeśli owa tablica juz nie istnieje, to postacie powinny być odgórnie zmuszone do posiadania jakiejs gildii.
- Niektóre przypadki powinny być nagradzane obcięciem skilli/statów o jakies niewielkie wartości. 100 razy widywałem osoby, którym puszczały nerwy i wyklinały. Może i potem mialy 24/48/96, ale co z tego, żadna kara.

Vlad_R

obowiazek bycia w gildii zeby walczyc pvp to glupota rodem z dm (dodam IMO zeby nie bylo)
to totalnie nie ma znaczenia tym bardziej ze jak ktos odgrywa rpg pvp to czasami moze sie gryzc z koncepcja postaci

Sakubh

Gram tu prawie 7 lat i wszyscy klimaciarze lub pvm dawno przestali grać. 90% starych graczy to gracze pvp. Klimaciarze i pvmowcy nudzą się grą średnio 2-3 latach i przestają grać. Śmieszy mnie jak gracze ze stażem 1-2 lata zaczynają ustawiać serwer pod siebie mając głęboko w du*** starszych graczy. Przez 7 lat serwer zmienił się o 90 stopni przez znudzonych grą neutrali, którzy robią wszystko żeby DM stał się muminkowem.
Gracze dla serwera czy serwer dla graczy?

timon

kurde ale duzo stron o niczym ja powiem tak jak poidchdoze do postaci i chce ja peknac a ona widzi ze jestem zaslinionym ghulem i mam czerwonego nicka to jak dlamnie ta osoba powinna sie wykazac i zaklimacic zebym jej nie zabijal a jak nie chce to neich ucieka moze sie uda, nie zebijam neurtali bo z nimi praktycznie nie rozmawiam a jak juz do jakiegos sie odezwe to wysoki poziom rpg zmusza mnie do dzialania i wpisania .zniszcz
Cytat: DaltarTin, a nie mówiłem, że lepiej udupiać? Wtedy płacz jest przynajmniej uzasadniony :cool:

Maelui

ja skladam postulat o umieszczenie w regulaminie pvp "szanuj gracza każdego jak siebie samego"

ja nigdy nie uciekalam przed pekerami zawsze próbuje pierwsza cos odegrac nie kazdy to rozumie po prostu.

Szmaglomea

Cytat: Hexin w 2010 12 10, 23:30:14
Od razu przyznam się, że nie czytalem calego tematu.

Co mnie osobiście irytowało :
- osoba bedaca pvp nagle uznala, że nie daje rady i sprzedała bajkę, że juz nie bedzie walczyć. Była oczywiście bita jak zawsze, ale w pewnym momencie pewna osoba zaczęła rozdawać jaile za bicie jej. W regulaminie powinno pojawić się coś takiego jak etykietka gracza pvp. Taka osoba to postać, która brała czynnie udział w pvp (w masowych walkach zarówno gildyjnych jak i nie). Od takiej osoby WSZELKIE zgłoszenia powinny być ignorowane z miejsca.
- nie wiem czy nadal istnieje tablica fragów, ale irytujące było jak nagle połowa padawanów powychodzila z gildii. Nawet jeśli owa tablica juz nie istnieje, to postacie powinny być odgórnie zmuszone do posiadania jakiejs gildii.
- Niektóre przypadki powinny być nagradzane obcięciem skilli/statów o jakies niewielkie wartości. 100 razy widywałem osoby, którym puszczały nerwy i wyklinały. Może i potem mialy 24/48/96, ale co z tego, żadna kara.

Ad.1: To nie zawsze sa bajki - przeciez sa osoby, ktore sie odmienily :) vide Fel
Ad.2: Tablica istnieje, sa tacy, ktorych gildia zostala zlozona z powodu wymogow i nie chca sie dolaczac nigdzie, wiec bija bez, vide Gorgian
Ad.3: Ja mysle, ze kazdemu moga puscic nerwy, jedni maja jaile za to, inni .d zeby moc powyzywac, a jeszcze inni gumowe cycusie do ugniatania. Byloby milo, gdyby jakiekolwiek przeklenstwo blokowalo nam mowe na 5 min, lub w jakis inny sposob blokowalo nas do ochloniecia. vide Teril

Cytat: Sakubh w 2010 12 11, 00:51:52
Gram tu prawie 7 lat i wszyscy klimaciarze lub pvm dawno przestali grać. 90% starych graczy to gracze pvp. Klimaciarze i pvmowcy nudzą się grą średnio 2-3 latach i przestają grać. Śmieszy mnie jak gracze ze stażem 1-2 lata zaczynają ustawiać serwer pod siebie mając głęboko w du*** starszych graczy. Przez 7 lat serwer zmienił się o 90 stopni przez znudzonych grą neutrali, którzy robią wszystko żeby DM stał się muminkowem.

Ad.1: Spodziewasz sie medalu?
Ad.2: Prowadzisz statystyke?
Ad.3: Yy... aha... tak... jasne.

Diabeł

O, to ciekawe. Mówisz że ja jaki mam staż?

Vlad_R

@ a jeszcze inni gumowe cycusie do ugniatania.

kto ma gumowe ten ma gumowe :D

Svennson

90 stopni tylko? ee slabo jakos go zmienili ;] chociaz pamietam czasy gdy ktos na forum zaplakal a ekipa odrazu "naprawiala" :)
Cytat: Jasmine
o tyle tutaj testy sa trudne bo jak liki na cos wpadna to same siebie nie udupia. juz niektore dzieci nocy wiedza jak sie mozna slizgac na regulaminie jak gowno po lodowcu.

radeem

zablokowalbym co niektorym mozliwosc komunikowania sie z gmami bo jak traca sprzet ida z placzem do nich. Skoro nie chcesz tracic sprzetu nie graj pvp to tyczy sie orderu kolejny raz poszli do gmow ze ich okradziono pod pretekstem laczenia zycia. Nie umiesz grac nie graj pvp judaszu[eol]

KusKus

This ^ ;]

Ghg

chyba sobie zarty robisz. popatrz w ranking gildii neutralnych. zreszta ja sie nie wtracam w wasz styl gry, ty sie nie wtracaj w moj?
Ostatnie słowa Woltera brzmiały : "To nie najlepszy czas, na robienie sobie wrogów". Tak odpowiedział na pytanie księdza, czy ten wyrzeka się diabła.

promuje wegetarianizm w krajach trzeciego swiata.

Agraeld

Gram tu prawie 7 lat

tyle lat ci ta gra zabrala ? ;/ 

tak jak lui mowi
Cytatja skladam postulat o umieszczenie w regulaminie pvp "szanuj gracza każdego jak siebie samego"
!!